Revelion de vis la restaurantul Infiniti din Giurgiu.

Da, ştiu, ca mulți alții te-ai gândit până acum la 100 de variante de a-ți petrece noaptea dintre ani dar dacă eşti întrebat unde faci revelionul vei răspunde ”nu ştiu sigur…”.
Nu mai căuta, restaurantul Infiniti este soluția pentru o petrecere reuşită împreună cu prietenii tăi. Seara-ți va începe într-un restaurant cochet şi intim cu personal bine pregătit şi foarte amabil care te va servi, pentru început, cu whisky, vodcă sau vermut, la alegere, care vor deschide calea pentru un aperitiv regesc, atât prin bogăția sa cât şi prin gust, compus din brânză de capră, caşcaval, bărcuțe de ardei cu telemea, pastă de măsline, piftie de curcan, chifteluțe cu susan, tobă de porc, pastramă de porc, ruladă din piept de pui şi salată de icre de crap însoțite de roşii cherry şi castraveți. Pentru că noaptea-i lungă şi distracția consumă energie, nimic nu merge mai bine decât un păstrăv întreg la grătar cu sote de legume, cartofi cu broccoli, un peşte pe care-l poți ajuta să înoate cu un vin bun, alb sau roşu, la discreție. Iar ca noaptea să rămână în tonul culinar în care a început, amintind de un festin regesc, ”festinul anului nou” îți va aduce în cale frigărui de pui, cârnați şi cotlet de porc la grătar cu garnitură de cartofi țărăneşti şi salată de murături.
Cu un asemenea meniu, din care nu vor lipsi tortul şi șampania, cu vinul udând în şiroaie cheful, dansul este obligatoriu iar pentru asta de muzică se va îngriji un DJ profesionist. Pentru rezervări puteți suna la numărul 0762006052 şi vă sfătuiesc să nu stați prea mult pe gânduri, locurile sunt limitate iar prețul este foarte atractiv.

Distracție plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *