Românii trebuie să ştie-Florin Cîțu

Aşa cum ne-a obişnuit, Florin Cîțu, proaspăt ales în funcția de vicepreşedinte al Partidului Național Liberal, explică, în stilu-i caracteristic, ceea ce #roamaniitrebuiesastie ca urmare a apariției unui sondaj cel puțin dubios.

”Dragnea, Pieleanu şi ardeleanu…!

Scriu aceste randuri azi pentru ca din prima zi v-am promis ca voi face politica altfel. 

Dupa cum stiti, luni toate partidele merg la Cotroceni. Se va negocia primul ministru dar mai ales drumul Romaniei in urmatorii trei ani. Peste tot, in poll position, PSD + ALDE. Lucrurile par sigure. Asa o fi oare? 

Opinia mea referitoare la subiect o gasiti in postarea anterioara. 

Astazi vreau sa vorbesc despre asa zisa siguranta a PSD-ului ca va forma guvernul. 

Ieri am vazut cu totii un sondaj de opinie aparut la una din casele de sondare a PSD-ului. Ce nu pot sa inteleg este de ce PSD-ul a simtit nevoia sa ne mai dea o petarda daca sunt asa siguri pe ei. 
Acestea sunt intrebarile pe care le pun public:
1. Cum naiba a aparut acest sondaj chiar inainte de negocierile pentru formarea noului guvern (inteleg ca nu a fost comandat de niciun partid politic)? 
2. Cum de in acest sondaj PSD si-a pastrat exact scorul din alegerile paralamentare? Dupa toate tampeniile PSD-ului din ultimele 5 luni, “expertii” casei de sodaj au hotarat ca PSD-ul nu pierde nimic. Nu am folosit “hotarat” gresit aici. 
3. Cum de are PNL 30% in acest sondaj? Adica fix partidul care avea ceva putere sa conteste sondajul primeste un cadou de 10 procente sa taca din gura. Toata lumea multumita? Doar pentru un congres am castigat 10 procente ? Pai hai sa mai facem vreo 3 si luam guvernarea singuri. Pieleanu pare sa fie solutia cea mai usoara sa ajungi la guvernare. 
4 De ce a pierdut USR procente? Altfel nu-i dadea adunarea “expertului”? A luat de la ei pentru ca ei nu se supara!
5. Cum a crescut ALDE asa rupt in doua? De la Basescu stie toata lumea ca nu poti sa furi. De la UDMR e de acord toata lumea sa fure. 
Astia chiar ne iau de prosti! Cum mai poti sa folosesti o manipulare asa ieftina in 2017? Asa cred ei ca multumesc pe toata lumea? 
Dar eu sunt sigur ca Presedintele nu se duce dupa fenta (Sibiu e in ardeal).
Concluzie. Atentie! Presimt ca dupa ce a inghitit sondajul, hamsterul lui Liviu o sa aiba cateva zile de indigestie.”

https://m.facebook.com/florin.citu?lst=100004477869180%3A1180994955%3A1498378937&fref=nf&pn_ref=story

C.D.