Rușine, Vasile Cîțu!

Pentru oricare dintre liberalii onești și principiali, pentru oricare dintre liberalii care au tras în campaniile electorale, pentru oricare dintre liberalii care au fost alături de PNL chiar și în perioade nu prea fericite pentru partid ziua de azi a fost o zi neagră, un adevărat coșmar avut cu ochii deschiși.

“Am găsit multe lucruri care să ne unească(cu PSD)”, spune azi cel care ocupă funcția cea mai înaltă în Partidul Național Liberal, Florin Cîțu și se retrage grăbit și iritat de întrebările legitime ale jurnaliștilor care-l lovesc fără milă în „onoare” cu propriile cuvinte. „A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva românilor, spuneați. Vă mențineți părerea?”, „Spuneați că PSD este cel mai mare dușman al românilor. Ce s-a schimbat între timp?”, întreabă jurnaliștii în timp ce Cîțu se dovedește nimic mai mult decât un laș politic care odată confruntat cu propria micime fuge în întunericul bârlogului în care unii care au mai demolat PNL, cum ar fi Alina Gorghiu, au ticluit această nemernicie inimaginabilă: guvernarea alături de PSD.

1.486.401 de voturi la Camera Deputaților și 1.511.225 la Senat a obținut Partidul Național Liberal la alegerile Parlamentare, un milion și jumătate de oameni care au votat PNL convinși fiind că pentru Partidul Național Liberal nu mai există cale de a întoarce vreodată față către PSD-ul care i-a gazat pe români, PSD-ul care a dat OG 13, PSD-ul care a umilit în repetate rânduri milioanele de români din diaspora, PSD-ul despre care noi, efectivul de partid le-am spus românilor că reprezintă răul absolut în politica mioritică! Un milion și jumătate de votanți PNL care azi l-au auzit pe Vasile Cîțu spunând că a găsit „o soluție interesantă” la discuțiile cu PSD, o guvernare prin rotație, doi ani premier PSD și următorii doi premier PNL sau invers.

Azi Florin Vasile Cîțu a reușit să umilească absolut toți membrii PNL care au convins vreo rudă sau vreun vecin, vreun coleg sau vreun prieten să voteze PNL!

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *