Senatorul ”Bătălău”- ”Comparat cu mine, Gandhi era o brută violentă”

În luna Februarie a acestui an, senatorul ”Bătălău”, îi ameniţa cu bătaia pe Goţiu şi pe Nicușor Dan. Marin Anton a fost agresat de Bătălău, Goţiu agresat de Palada. Acum fie urmează ca Anton şi Goţiu să facă schimb de… agresori, ceea ce ar însemna ca Anton şi Goţiu mai au câte una de luat de la PSD, fie Nicuşor Dan primeşte o veste proastă urmând să primească, în cel mai civilizat spirit al politicii pesediste, o mamă de bătaie și de la Bătălău şi de la Palada.
Dar, cum era de aşteptat, după ce l-a agresat pe Marin Anton, ”Bătălău” a început să cânte prin Giurgiu o reinterpretare a unei melodii a Deliei Matache care sună cam aşa:
„Cine te-a făcut om mareeee  
Îţi mai aminteşti tu oareeeeeee
Dacă zici că m-ai văzut
Când pe Anton l-am bătut  
Eu în cur îţi trag un şuuuuuut”.
Şi uite aşa apar scriiturile unora care redau mărturiile altora care cică, cum că, adicătelea ”Bătălău” este oarecumva un fel de Gandhi de la Giurgiu numai că mai pacifist. De fapt… despre ce vorbim? Raportat la comportamentul lui ”Bătălău”, Satyagrah este chiar o formă violentă de rezistență civică… în sensul pur al violenței.
Fripturiștii de profesie, sub o formă sau alta, uită de pacifismul lui ”Bătălău” nu doar când i-a ameninţat, civilizat și pacifist, cu bătaia în Parlament pe Nicuşor Dan şi pe Goţiu, nu când l-a pălit, mai civilizat și chiar cu mult mai pacifist, pe Marin Anton ci uită pacifismul ăla de atunci când îl alerga cu pistolul prin Bolintin pe un nene, Dan Pasat.
Cum ar spune Olguța Vasilescu: ”ză meic ză pis no ză meic ză uăr și mai adă-mi o sticlă dă vin Chateau Petrus dân ’75 și o cola lait să meargă cu vinu’.”

C.D.

P.S. Chiar dacă un pamflet, întâmplările nu-s departe de realitate.
,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *