Senatorul PSD Bădălău victima tâlharilor! – Casa lui Bădălău călcată de hoți

Din câte se pare, noaptea trecută locuința din Bolintin Vale a senatorului Bădălău a fost călcată de hoți, aşa cum susține publicația Libertatea citând surse judiciare şi având confirmarea senatorului PSD de Giurgiu.
Din câte se pare, hoții au luat din casa senatorului PSD sume de bani, arme şi bijuterii, valoarea totală a pagubei nefiind cunoscută deocamdată.
Nu mă bucură deloc să aud aşa ceva, admit că-l disprețuiesc pe Bădălău ca om politic şi am motive întemeiate şi solid argumentabile cu activitatea sa. Pe de altă parte, nu se cunoaşte dacă familia senatorului era sau nu în casă la momentul comiterii spargerii iar ceea ce este alarmant este faptul că hoții au furat şi arme, probabil de vânătoare. Nu, nu deplâng paguba în sine, am spus-o si o repet, Bădălău este unul dintre cei mai bogați social-democrați. Problema siguranței familiei, însă, a integrității fizice a persoanelor, a lui şi a familiei sale, şi a siguranței proprietății este una cât se poate de serioasă şi este o situație deloc de dorit, despre oricine ar fi vorba. Pentru ce a facut sau nu a făcut, pentru ceea ce face sau nu face ca politician sunt alte căi prin care va răspunde, toate perfect legale şi democratice iar electoratul va taxa activitatea criminală a PSD asta în timp ce ”justiția divină” nu este aici printre noi cei vii încă, astfel că am rugămintea de a nu-mi spune ceva de genul ”l-a bătut Dumnezeu”.
Totuşi nu pot să mă abțin de la a-l întreba pe senatorul PSD Bădălău dacă şi azi, acum, îşi menține susținerea față de legea privind recursul compensatoriu care a dus la eliberarea înainte de termen a peste 5000 de deținuți. Azi, acum, este oare de părere senatorul PSD Bădălău că bărbații condamnați la executarea unor pedepse privative de libertate pe o perioadă de până la 5 ani trebuie să-şi execute pedeapsa la domiciliu şi fără monitorizare?
Până la urmă, deciziile politice afectează viața tuturor! Odată luate aceste decizii cu gândul că vor aduce beneficii unui grup de interese restrâns, impactul negativ al acestora se resimte într-un mod nediscriminatoriu.

Oamenii ăştia din PSD nu iau în calcul că se pot transforma foarte uşor din beneficiari privilegiați ai legilor idioate pe care le impun în victime directe sau indirecte ale propriilor legi.

UPDATE: Din câte se pare, senatorul şi familia sa erau în casă iar senatorului i-a fost furat un pistol. Asta agravează situația şi ar trebui să-i dea foarte mult de gândit senatorului PSD Bădălău pe viitor, când se va poziționa în favoarea unor legi care favorizează infractorii şi infracționalitatea. Nu se va gândi, sunt sigur, pentru că nu-l suspectez a avea nici cea mai mică urmă de bună credință, spun doar că ”ar trebui”.

Ciprian Danciu

2 comments to “Senatorul PSD Bădălău victima tâlharilor! – Casa lui Bădălău călcată de hoți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *