Sentință pentru Radu Mazăre- Sărăcia când o suspendăm?

Două acuzații: luare de mită și abuz în serviciu cu prejudiciu adus de 114 milioane de EURO, adică 114.000.000 EURO.
9 ani de proces la sfârșitul cărora se constantă că, atenție, prima faptă s-a prescris, astfel nu mai face obiectul unei sentințe. Pentru cea de a doua faptă inculpatul este considerat vinovat și i se aplică o sentință de 4 ani de închisoare cu… suspendare.
Aici discutăm, repet, despre un prejudiciu de aproape 114 milioane de euro din care 77,77 milioane de euro reprezinta prejudiciu în dauna statului și 36,16 milioane de euro prejudiciu în dauna municipiului Constanța.
Fapte comise în perioada 2002 – 2005 asupra cărora a început urmărirea penală în luna decembrie a anului 2005, învinuiții au fost trimiși în judecată la sfârșitul lui 2008, la 3 ani (TREI) de la începerea urmăririi penale urmând un proces cu o durată de nouă ani. 12 ani, oameni buni, doisprezece ani au trecut de când neamul Mazăre (Radu Mazăre,prin firma „Nisipuri” SA, mama și fratele lui Răducu, prin firma „APV Media Turism”) se bucură de lux, trai de nabab, din bani furați de la stat asta în timp ce tu, boule, stai și rânjești fasolea la o sută de lei pe care Dragnea ți-o promite și faci, boule, spume la fălci că, vezi-doamne, este justiția prea a dracului!
Păi să nu-mi vină și mie să ies în stradă împotriva justiției? Ba îmi vine! Cum, mă? Cum este, mă, posibil să stați trei ani pe un dosar? Cum este posibil, după 9 ani de judecată și un prejudiciu de 114 milioane de EURO, să primească pedeapsă de 4 ani cu suspendare? CU SUSPENDARE???
Poate că unii au dreptate și justiția-i de căcat. Acum Mazăre se duce acasă, își toarnă un pahar cu șampanie fină și-și spune, cum o fac și Dragnea și Bădălău și cum o fac mulți alții: „V-am tras-o, sărăciilor!”
C.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *