Singureni – „Vestul sălbatic” al județului Giurgiu

Probabil învățat cu acțiunile în stil mafiot, Marian Pătuleanu, actualul primar al comunei Singureni, nu se dezminte nici măcar în ziua votului și încearcă acțiuni de intimidare a electoratului chiar în secția de votare.
După ce în jurul secției de votare au apărut fel și fel de figuri dubioase, mai apropiate de imaginea unor interlopi periculoși decât de cea a unor cetățeni respectabili ai comunei, prezenți acolo cu scopul clar deși nedeclarat, de a intimida o anumită parte a electoratului, Marian Pătuleanu s-a poziționat în secția de votare exact lângă tableta cu care este verificată identitatea și înregistrată prezența cetățenilor la vot.
După cum se poate vedea, niciodată singur, Marian Pătuleanu stă acolo pentru a se asigura că este observat de fiecare votant. Astfel de practici de intimidare poate nu ar funcționa dacă în secția de votare din satul Singureni, secție aflată chiar în interiorul primăriei, nu ar exista sau nu ar fi tolerată practicarea meseriei de însoțitor în cabina de vot. Ce înseamnă această meserie? Această „meserie” în Singureni poate fi descrisă atfel: un grup restràns de persoane apropiate lui Pătuleanu au devenit „însoțitorii de serviciu” pentru majoritatea votanților de vârsta a 3-a în scopul de a se asigura că votul lor nu cumva este unul contrar intereselor lui Pătuleanu.

Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *