”Soarta-i de vină şi doar asta ne este soarta” – Aşa sună explicațiile primarului Barbu

Domnul primar Barbu ofera lamuriri legate de inundarea municipiului Giurgiu. Trec peste faptul ca de la 35 l/mp, in ziua incidentului, azi ne spune ca au fost 40 l/mp(probabil maine vor fi fost 50, 69 sau… 68(si ramanem noi, cetatenii, datori). Aflam de la domnul primar Barbu ca ceea ce a comunicat in acea zi este fals. Atunci ne spunea ca statia de pompare NU a functionat (adica.. a fost oprita complet timp de mai bine de jumatate de ora). Azi ne spune ca statia de fapt a functionat pe generatoare dar alea nu fac fata la pompele mari. Lasand faptul ca ne ”abureste”, ba ca nu a mers, ba ca nu fac fata generatoarele, ineptia consta in primul rand in faptul ca, daca dam crezare celei de a doua afirmatii, tot proasta administrare se numeste, domnule primar. Cum este posibil, daca ai generatoare, sa le ai spre a fi insuficiente din punct de vedere al capacitatii astfel incat pompele sa nu functioneze decat, cum ne spuneti, ”pe avarie” cand tocmai dumneata ne spui ca statia deserveste 30% din oras, functionarea ei fiind astfel, spun eu, un element critic pentru municipiul pe care il administrati atat de prost??? Am mai inteles de la domnul primar ca… trebuie sa ne invatam cu situatia pentru ca, ba nu are ce face, ba… are ce face dar… nu se poate. Pe de alta parte, acelasi primar ne spune ca pe strada Lainici erau trei femei si un batran care asteptau sa vina ISU sa ii ajute pentru ca le-a intrat apa in curte. Asteptau ISU in loc sa puna mana sa puna niste saci cu nisip sa nu mai intre apa… ne spune domnul Barbu. Domnule primar Barbu, cu tot respectul pentru persoana dumneavoastra, ca edil sunteti nu doar ridicol ci aratati chiar nesimtire fata de cetatenii a caror urbe o administrati, din pacate! Sa fie clar, nicio gospodarie NU are in curte cate un mic Inspectorat Personal pentru Situatii de Urgenta. Nicio gospodarie NU este pregatita la orice moment cu saci cu nisip, barci pneumatice si alte elemente specifice preventiei si interventiei in caz de inundatii datorate ploilor care pe dumneavoastra ”va iau prin surprindere”, asa cum am observat ca se intampla in cazul oricarui fenomen meteorologic. Faptul ca vreme de 30 de ani, de cand sunteti in Giurgiu, nu vi s-a mai intamplat sa vedeti asa ceva si faptul ca vedeti acum, tocmai in al saselea an al mandatului dumneavoastra, domnule Barbu, sa ma iertati, spune multe despre felul in care gestionati urbea noastra pentru ca o mai fi plouat in Giurgiu in acesti 30 de ani. Un Giurgiu pe care il administrati prost, fara viziune, fara vointa. Actionati reactiv si nu preventiv si nici macar asta nu o faceti bine, ganditi doar superficial dezvoltarea dar, in acelasi timp, invinovatiti cetatenii, karma, norii, Dunarea, pamantul si Pamantul, Luna si… poate chiar ”acea perioada a lunii” pe care vreo zeita o avea-o dar fara a admite ceea ce este absolut evident: NU va pricepeti!

PS: Despre genocidul comis de domnul primar Barbu impotriva limbii romane in doar 14 minute de interviu am sa scriu in curand… este… de plans mai mult decat de ras.

Ciprian Danciu
*sursa foto: captura ecran Open TV

One comment to “”Soarta-i de vină şi doar asta ne este soarta” – Aşa sună explicațiile primarului Barbu”
  1. Ce va mai mirati atat de ineptiile d-lui primar nu ati observat de cand e in functie cat i-a crescut nasul?Eu i-am trimis „contractul de 100 de zile” cu giurgiuvenii (am facut copii) de trei ori pana acum si nu am primit nici un raspuns.PINOCHIOOOOO!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *