Tanti Nina nu pricepe, noroc cu Jean care nu-ntelege nimic

În data de 21 Decembrie 2017, Nicuşor Iacob depunea jurământul pentru poziția de consilier județean în Consiliul Județean Giurgiu. Aşa cum prevede legea, Nicuşor Iacob a înregistrat demisia din funcția de consilier local la Consiliul Local Ogrezeni.
Dar ce să vezi? Prefecta de Giurgiu şi-a adus brusc aminte că… are nişte pârghii pentru a-l bloca pe Nicuşor Iacob care i-a şi fost consilier, la un moment dat, şi care a cam scuipat între ochi ocrotitorii funcției ei şi atacă în contencios admninistrativ, atenție, Hotărârea Consiliului Local Ogrezeni prin care se ia act de demisia lui Nicuşor Iacob. De ce? Pentru că poate şi pentru că stăpânii politici ai prefectei apolitice i-au dat ordin sau… i-au comandat ca unui cățel, ”Aport consilier PNL!”. Doamna Crişu, posibil femeie responsabilă dar mai probabil cățelar politic al PSD Giurgiu, nu a atacat nicio hotărâre a CJ Giurgiu care a fost emisă în şedințe întrunite ilegal, deşi asta este parte din slujba ei, să vegheze la legalitatea hotărârilor şi a circumstanțelor în care acestea sunt emise. Nu vă faceți grji, de ele se va ocupa PNL, dacă dumneavoastră tot nu vă faceți treaba.
Şi pentru că am impresia că prefectul de Giurgiu, Nina Crişu, nu ştie ce-i o demisie şi chiar dacă am impresia că primarului din Ogrezeni, Jean Jipa, îi scrii şi îi explici degeaba, pentru că omul pur şi simplu… nu poate… m-am gândit să le explic ce înseamnă o demisie. DEMÍSIE, demisii, s. f. Act, cerere (scrisă) prin care un salariat, un demnitar se retrage dintr-o funcție, dintr-o slujbă etc. Caracterul unilateral al unui asemenea act care consfințeşte decizia renunțării la funcție, dacă ajungem să-l explicăm prefectei înseamnă ca zvonurile sunt reale şi fără indicații nu poate pricepe nici ea prea multe.
Dar, dacă la ceva bun nu le merge mintea, la măgării le merge şi uite cum ”Jean Barosan” şi ”Nina Ciolan” au făurit un plan prin care să-l ademenească pe Nicuşor Iacob către nimic altceva decât incompatibilitate somându-l, practic, pe Nicuşor Iacob să se prezinte şi să semneze prezența în calitate de… consilier local la CL Ogrezeni asta în timp ce el este acum consilier județean la CJ Giurgiu. Probabil că nea ăla de la Ogrezeni, ” 6 frați cu 9 tați”, împreună cu prefecta au crezut că vorbesc cu Bădălău, cel mai prostit dintre pesedişti în ultima vreme. Normal că Nicuşor Iacob nu s-a prezentat, nea Jean o arde prin sat pe la porțile consilierilor pentru a-şi regla imbecilitățile de prin şedințe în afara orelor de program şi în afara cadrului legal.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *