VIDEO-Primar PSD îi amenință cu Jihad pe cei care au indrăznit să îl conteste.

Județul Giurgiu a scăpat de sub talpa baronului local Bădălău însă, din păcate, nu a reușit să elibereze anumite comune de sub ghearele unor primari cu comportamente repetate de interlopi periculoși. Una dintre aceste comune este comuna giurgiuveană Singureni unde primarul PSD, Marian Pătuleanu, a câștigat alegerile, în condiții dubioase despre care am mai scris.
Marian Pătuleanu este primarul cu Maybach care a amenințat angajații primăriei că îi împușcă in cap, cu pistolul în mână din câte am înteles.
În ziua alegerilor a înconjurat secția de votare aflată în incinta primăriei Singureni cu fel și fel de personaje dubioase, mai apropiate de imaginea unor interlopi decât de cea a unor cetățeni respectabili, care se postau strategic și amenințător pentru a intimida alegătorii. Victoria lui Pătuleanu a adus nu doar blestemul subdezvoltării comunei, Pătuleanu fiind un primar incompetent dar foarte, foarte bogat, ci și amenințări cu Jihad la adresa cetățenilor comunei care au avut curajul de a-l susține pe contracandidatul său din partea PNL, Stoica Bădișor.
În filmarea de mai jos se observă cum, rând pe rând, Pătuleanu nominalizează persoanele pe care le vizează ca victime ale Jihadului pe care îl anunță.
Am avut curiozitatea de a-l întreba pe incompetentul primar cu comportament de interlop, Pătuleanu Marian, dacă știe ce anume înseamnă Jihad și ce anume intenționează să le facă celor care nu l-au susținut. Pătuleanu a declarat că nu știe ce inseamnă Jihad pentru că nu suntem în Arabia Saudită. A evitat să răspundă întrebării mele „De ce ați amenințat cu Johad, nominal, rând pe rând, anumiți locuitori ai comunei?”. Invocând credința in Dumnezeu și „justiția divină”, culmea, după ce vorbește despre Jihad, Pătuleanu chiar a încercat să insinueaze că voi „păți ceva” dacă abordez și acest subiect despre el.
Discuția cu Pătuleanu a fost chiar haioasă și a mers și spre alte articole publicate de mine, cel mai recent fiind legat de faptul că Pătuleanu a folosit pentru campania electorală mașina Primăriei Singureni. Ca să întelegeți cum gândește Pătuleanu, vă citez din declarația lui:”Păi dacă am cumpărat mașina aia, cum să nu o folosesc? Sunt primar, folosesc mașina!”. Deși am părere că nu a înțeles, am incercat să îi explic că mașina primăriei trebuie folosită strict in interes de serviciu or nu după bunul plac al primarului iar campania electorală nu este, sub nicio formă, „interes de serviciu”. Desigur, explicația mea s-a izbit de zidul format de ceea ce pare a fi o grosolană incapacitate de a înțelege lucruri elementare pe care Pătuleanu o afișează.
Stimabile „pistolar din Singureni”, să îți intre bine în cap un lucru: în România EXISTĂ LEGE iar dumneata nu ești nici zeu, nici împărat, nici vreo somitate! Ești, poate, doar un parvenit cu comportament de interlop și trebuie să știți că pentru interlopi există Codul Penal, Poliția Română, Parchetul, Judecătoria și penitenciarele!
Marian Pătuleanu:”Băi să vă intre bine în cap, de mâine intră jihadul peste voi. Să fie clar, Nicule, ai grijă și tu, ai înțeles?”

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *