10 efecte ale scumpirii ouălor

1. O bătrânică din satul Cotcodaca a devenit miliardară după ce a avut norocul de a-l întâlni pe Soros care a cumpărat de la ea 50 de ouă la același preț cu cel din magazine.

2. Gospodinele sunt disperate. Caută soluții pentru a schimba fie rețeta salatei boeuf astfel încât fie să nu mai folosească ou la ornat și maioneză, fie să facă maioneza fără ulei și ouă. De asemenea, dat fiind prețul unui ou, gospodinele vor transforma tradiționalul aperitiv ”ouă umplute” în  umplutură de ouă umplute, fără ou.

3. Curs de schimb: 4 ouă Faberge (1887-1910) = 1 ou de găină Australorp.

4. De când s-au scumpit ouăle, Adrian Năstase nu mai invită spre a-i fi numărate ci spre a-i fi… tranzacționate.

5. Câteva găini temătoare și-au făcut cuibar în seiful Băncii Naționale pentru a oua în siguranță.

6. Rata divorțurilor a crescut dramatic în doar 4 zile după ce aproximativ 1356 de soți iresponsabili le-au cerut soțiilor să le facă omletă la micul dejun.

7. În România, dilema cauzalității, „Ce a fost mai întâi, oul sau găina?”, este reinterpretată astfel „Ce a fost mai întâi, oul sau Mecedes-Benz C Class?”.

8. Muzeul Național de Istorie anunță că schimbă ”Cloșca cu puii de aur” pe o găină Australorp tânără, care ouă zilnic. Desigur, Muzeul va plăti și diferența de bani.

9. Aflând cât valorează în coajă, puii de găină refuză să eclozeze.

10. O echipă formată din bijutieri de renume lucrează zi și noapte pentru a înlocui diamantele cu ouă de găină pe inelele miliardarilor români.

Ciprian Danciu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *