Aneta Matei răspunde mitocăniei lui Bădălău

Într-o recentă conferință de presă, senatorul PSD Niculae Bădălău a lansat acuzații la adresa Prefecturii Giurgiu, acuzații printre care a strecurat și o afirmație cu accent de misoginism. Prefectul de Giurgiu, Aneta Matei, a emis un comunicat de presă prin care a răspuns acuzațiilor la adresa Prefecturii, demontându-le în tot. Separat de comunicatul Prefecturii, Aneta Matei a considerat necesar să răspundă scurt, în calitate de femeie vizată de mârlănia lui Bădălău, și îndemnului senatorului PSD care, chiar in pragul Zilei Internaționale a Femeii, o trimite „la cratiță” pe Aneta Matei. Nimic nou sub Soare! Mitocănia lui Bădălău este deja foarte cunoscută iar românii din diaspora sunt cei care au căzut cel mai des victime acestui bădăran care face afirmații cu caracter misogin fiind absolut pe lângă subiectul coronavirus, subiect în baza căruia și-a permis să o „trimită la cratiță” pe prefectă.

Mai jos reiau răspunsul adresat mârlăniei agramatului hoț condamnat, senatorul PSD Niculae Bădălău:

Consider ca „locul femeii este acolo unde își dorește ea” si nu “la cratita”. Fiecare om are limitele lui, iar cei care gândesc astfel au mai multe limite decât este cazul. Refuz să accept că viața unor bărbați se raportează la conținutul cratiței. Aș adăuga că o femeie la cratiță este de fapt eșecul bărbatului care o trimite acolo. Unii bărbați acceptă în general mai greu realitatea: adevărul este că întreaga lor viață depinde de femei iar fiecare moment decisiv al acesteia este influențat de voința unei femei. Totuși, cred că în foarte multe situații unii nu realizează că sunt influențați de femei.

Ciprian Danciu

,
One comment to “Aneta Matei răspunde mitocăniei lui Bădălău”
  1. La multi ani iubita Doamna nu va suparati pentru un prost atit il duce mintea . Nu stiu cine il tot tine acolo de isi bate joc de noi toti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *