Aroganța funcționarului-Pe bani publici, o ”stăncuță” agitată urlă ca o „curcă beată”.

Recenta şedință a CJ Giurgiu mi-a atras atenția printr-un singur punct de pe ordinea de zi. Punctul numărul 7 reglementa, în favoarea salariaților si din banii PUBLICI, nemernicia făcută de un guvern de analfabeți, transferul contribuțiilor de la angajator la angajat. Pe scurt, pentru ca oameni angajați pe sume fabuloase să nu piardă bani din salariu în urma legii imbecile tu vei plăti. Dar nu acesta este subiectul. În şedință, consilierul Velicu îi solicită ”Stăncuței” să îşi faca datoria, meseria, chestia pentru care giurgiuvenii o platesc, şi să prezinte un exemplu de salariu şi cum este acesta grevat sau nu de modificările legislative. Ce face FUNCȚIONARUL PUBLIC, salariat din BANI PUBLICI? Îşi pune poalele în cap, fie ca pe centură fie ca în mahala, în timpul plătit din BANI PUBLICI.
M-a deranjat faptul că au votat consilierii PNL ”pentru” la mai sus numitul punct 7 unde ”votul de liberal” indica vot ”împotrivă”. Dar să fie clar, funcționarul public, mai ales, MAI ALES, cel cu salariu NESIMȚIT, să facă bine să se abțină de la ORICE modalitate de a face politică în mod public. Şi… concret, ce faci, duduie, pentru salariul ăla nesimțit din bani publici? În afară de politică pe bani publici!!! ”Stăncuța”, plătită nu din portofelul lui Marian Mina ci din bani PUBLICI, chiar dacă Mina nu mai face diferența, să se abțină de la a face ORICE FEL de remarcă politică!
Doamnă ”Stăncuță”, pe teme politice, dumneata să faci bine să îți pui pliscul în conservare până în momentul în care leafa ta nu va mai fi plătită şi de ăia de stânga dar şi de… ăia de dreapta. Mai mult, stăncuța din CJ îşi permite chiar aroganțe aducând în discuție indemnizația de consilier a lui Velicu. Vă reamintesc că Velicu Florian, ca şi restul consilierilor PNL, a votat ÎMPOTRIVA majorării acesteia şi nu indemnizațiile erau în discuție ci salariile ”stăncuțelor” angajate într-un sistem supradimensionat. Dar ”Stăncuța” i-a supraviețuit politic până şi autistului administrativ, Mustățea… mai-mai să sară şi la bătaie, doamna ”poale-n cap cu salariu nesimțit”, să apere un idiot care îi dădea, şi atunci, un salariu NESIMȚIT.
Păstrați-vă, doamna ”Stăncuță”, poalele de ridicat în cap pentru momentul când fi-v-ați politician şi nu SALARIAT PUBLIC şi, până atunci, să faceți bine să îi răspundeți consilierului ales, Velicu Florian.
Pricepi, stăncuțo, sau… ne punem poalele în cap? Făi fată, nu face tu politică, din poziția de FUNCȚIONAR PUBLIC, că nu-i CJ vreo mahala în care toate tutele mahalagioace să facă spume premenstrual-politice la… buze! Marş la muncă!

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *