Bădălău şi Mina sunt ”morți”. Cum rămâne cu județul?

Imbecilitatea politică a bolintineanului hoț de grâu, Bădălău, a pus județul Giurgiu într-o postură foarte delicată.
Odată cu Bădălău, în scârba şi vizorul lui Dragnea a intrat şi cățelul care se vede lup, Marian Mina. Asta înseamnă că opțiunile lui Dragnea sunt două la număr în ce-l priveşte pe manelistul profesor de sport. Opțiunea numărul unu este de a îl lasa preşedinte PSD Giurgiu şi, implicit, preşedinte CJ Giurgiu dar, pentru a-i bloca evoluția, Paul Stănescu îi blochează banii pe PNDL. Impotent administrativ fiind, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a fost incapabil să atragă măcar un euro din fonduri europene fie şi doar cu scopul politic de a-şi genera independență față de centru. Mina este azi la mila lui Paul Stănescu. Dar Dragnea riscă, în acest caz, să piardă primari giurgiuveni care erau şi aşa suficient de debusolați. Oricum, în acest moment, primarii PSD din Giurgiu îşi caută protectori şi cunosc un uliu politic gata să le ofere stabilitate şi… un nou mandat.
A doua variantă a lui Dragnea este debarcarea lui Mina din fruntea PSD Giurgiu şi, ulterior, prin retragerea sprijinului politic, din fruntea CJ Giurgiu. ”Corcodel şi Maricica” se bucura ca proastele-n târg pentru că Dragnea ştie deja foarte bine cine-i şterge pantofii lui Mina şi îi pune Pepsi la rece lui Bădălău prin Giurgiu.
Primarii tot debusolați vor fi dar măcar țoapele mediatice vor avea 10 m de drum pe PNDL pe care să-i prezinte ca mari realizări ale socialismului giurgiuvean.
Oricum ar fi, din orgoliile de țărănuş care a schimbat micii din Bolintin cu tartinele gourmet de pe la recepții şi ale profesorului de sport impotent administrativ giurgiuvenii ies foarte şifonați într-un regim comunistoid în care secăturile se luptă având ca săbii viețile locuitorilor unui județ.
Lupta canaliilor afectează cetățenii şi, vorba manelistului, când ne-o fi mai rău… să ştim că imbecilii ăştia pot face să fie şi mai rău.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *