Când violul seamănă cu politica.

Mai deunăzi, într-o comună botoşănenă, se făcea că un clopotar i-a dat rachiu unui tânăr după care i-a spus că trebuie să meargă urgent în turla bisericii pentru a bate toaca. Ademenindu-l pe tânăr cu… urgența, ajunşi acolo clopotarul l-a violat. Tânărul s-a trezit din aburii rachiului primit, credea inițial, gratuit de la clopotar şi acum îl acuză de… viol. Clopotarul se apără spunând că tânărul se răzbună pentru că… nu a ocupat el poziția de clopotar în urma… concursului.
Sărind peste şocul ințial suferit la aflarea veştii că pentru postul de clopotar se organizează concurs, putem spune că există asemănări mari între modul de operare al clopotarului (presupus) violator şi felul în care PSD conduce România.

Dragnea promite măriri de pensii şi salarii iar poporul se îmbată cu apa rece care curge şiroaie din programul (nerespectat) de guvernare şi, când îi este poporului lumea mai dragă, Dragnea spune că a uitat să bată toaca justiției şi trebuie de urgență să o rezolve în turla clădirii Parlamentului. Odată ajunşi acolo poporul este violat cu bestialitate de o adunătură de imbecili, PSD, prin pachetul de legi ale justiției. Poporul acuză violatorul iar Dragnea zice că acuzația este de fapt răzbunarea statului paralel.
Luați cu rachiu să vă treacă de fisuri ale ”ANALogului analog analogului” de pe care-s citite nu cărțile sfinte ci legile justiției şi nu în biserică ci în Parlament. Iar dacă vă doare capul de la rachiul din programul de guvernare poate vă dă Şerban Nicolae un ANALgezic…

Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *