Chef – S-a sărbătorit subdezvoltarea comunei Singureni?

Ieri, la Podișor, PSD Giurgiu a făcut o încercare disperată de a arăta că nu este o organizație marginalizată. O poză, o măslină, o atenție nu fac cât faptul că PSD Giurgiu este o organizație complet exclusă din conducerea centrală a PSD fapt ce arată clar că Marcel Ciolacu nu crede în vreo șansă pe care Marian Mina și Niculae Bădălău ar putea-o avea în a-și păstra talpa pe județul Giurgiu. Este și normal, victoria PNL se întrevede clar la Giurgiu iar odată cu această victorie, Niculae Bădălău va intra în cartea neagră a istoriei acestui județ pe care l-a secat și săpat(cu balastiere) pentru propășirea firmelor de casă ale PSD in detrimentul dezvoltării județului.
Pe de altă parte, fotografia arată un Marian Pătuleanu mândru nevoie mare spre a sta într-o companie așa de selectă.
Pătuleanu este primarul ping-pong, alături de Jean Jipa, care, după ce și-a anunțat candidatura din partea PNL, fără ca PNL Giurgiu să îl fi invitat, a sărit în sus că PNL constrânge primarii să se transfere. Practic, mai ridicol de atât nu poate fi decât Jean Jipa care și azi plânge și suspină din cauză că președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, nu a făcut poză cu el.
Pătuleanu este omul care, cu pistolul în mână, a amenințat personalul primăriei Singureni că îi împușcă în cap. Desigur, din acest punct de vedere, Pătuleanu poate fi considerat puțin mai isteț decât Bădălău pentru că, spre deosebire de Bădălău, Pătuleanu nu pierduse pistolul. Cumva ciudat că, după atâta „dezvoltare” adusă de PSD în județ, pare un trend ca pesediștii să aibă pistoale. Să se apere… de cine? Că doar toți giurgiuvenii îi iubesc, nu este așa?
Sorin Grindeanu este premierul care, prin vestita Ordonanță 13, a reușit performanța de a scoate în stradă 600.000 de români după doar câteva luni de mandat. Bun și Grindeanu, chiar intra la categoria „genii nebănuite ale poporului român”. Alt „geniu” este Marcel Ciolacu, președintele PSD care face chef, o data sau de două ori pe an, atunci când reușește să nimerească acordul subiectului cu predicatul. Nu că ar ști ce-s alea dar probabil că îl atenționează Paul Stănescu care, la rândul său, este certat când Ciolacu reușește iar el are vreo 35 de ani de când nu l-a mai nimerit, „ia uite, Paule, iar a nimerit-o Ciolacu și tu nu reușești decât să schimbi vitezele la tractor”. Despre Marian Mina mai este cazul să spun ceva? Nu am avut, ca județ, nicio șansă la dezvoltare din ziua in care a devenit președintele CJ Giurgiu.
Asta este „compania selectă” pe care Marian Pătuleanu încearcă să o arate.
Nici o mie de poze nu mai resuscitează PSD Giurgiu, asta este clar.
În 2020, comuna Singureni este ținută la nivelul de dezvoltare caracteristic anilor 1800 iar asta sub „atenta indrumare” a celui mai bogat și opulent primar, nabab județean dar edil de mâna a treia, Marian Pătuleanu, pesedistul agresiv care are tupeul de a mai vrea încă un mandat.

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *