Cheflii de la Comana -Șef din Poliția Giurgiu la chef cu PSD?

Se pare că Sâmbăta ce tocmai a trecut Șeful Politiei Rutiere Giurgiu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un separeu al unei „cârciumioare la șosea” în comuna Comana. Nu aceasta este problema şi îi urez pe această cale ”la mulți ani cu sănătate, să vă dea Domnul tot ce doriți! Zile senine şi fericire, la mulți ani, SĂ TRĂIȚI!”. Pe lângă câțiva colegi și apropiați ai domnului Popescu la eveniment se pare a participat și toată ”spuma” PSD Giurgiu.  Începând cu Bădălău și Marian Mina și continuând cu primarii Aurel Enache, Constantin Stoica, Marian Pătuleanu dar și Cătălin Corbea. Dacă este adevărat ceea ce am auzit, este important de reținut ultimul nume, cel al lui Cătălin Corbea.
După cum probabil vă amintiți, în 21 Sept 2018 procurorul de caz care instrumentează dosarul ”Zilele comunei Prundu” emitea o ordonanță pentru ridicarea unor înscrisuri de la primăria Prundu. Descinderea a fost una ”cu cântec” și la ea au participat 5 polițiști, trupele speciale de intervenție ale IPJ Giurgiu dar și Comisarul Ionuţ Vereş.
Ce legătură au petrecerea de la Comana și descinderea de la Prundu? Ei bine, din câte se pare, unul din subiectele intens discutate la petrecerea de la Comana a fost tocmai ”mazilirea” Comisarului Vereș care a condus descinderea de la Prundu. Timpul va confirma dacă sursele mele au auzul fin sau nu însă să fie și așa, deși mă îndoiesc de faptul că Poliția Română permite implicarea politicului în treburile polițienești, nu mă îndoiesc de faptul că sunt și elemente care permit această imixtiune iar participarea aproape unui întreg partid la o petrecere organizată de un șef al unui serviciu al Poliției Române nu face decât să ridice suspiciuni rezonabile asupra multor lucruri. Este sau nu adevărat că se pune la cale mazilirea lui Vereș? Este sau nu adevărat că se încearcă mușamalizarea unui accident rutier produs de soțul unei deputate PSD? Nu știu dacă este sau nu adevarat dar astfel de chefuri nu încurajează deloc încrederea în Poliție. 

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *