Constantin Dumitru despre tensiunile din PSD Giurgiu-”Căsătoriile din interes sfârşesc rău”

Degajat şi cu umoru-i caracteristic, Constantin Dumitru, secretar general al PNL Giurgiu, a ținut să reliefeze, într-o conferință de presă, tensiunile care se pare că există în sânul PSD Giurgiu unde lucrurile au cam scăpat de sub control de când Marian Mina, acest lupt tânăr prea puțin priceput în a-şi gestiona propria organizație, a preluat conducerea filialei județene a PSD. Ca şi cum nu le era suficientă hârjoana cu propriul primar al municipiului Giurgiu, se pare că lupişorilor pesedişti abia acum le ies dinții şi, având mâncărimi la gingii, se muşcă şi între ei.

Căsătoriile din interes sfârşesc rău întotdeauna. În PSD Giurgiu a apărut o schismă, sunt deja două facțiuni. Facțiunea Cuc – Andrei – Dobre – Cărăpăceanu care, deocamdată, pare victorioasă în fața celei de a doua facțiuni, Mina – Bădălău – Enache – Corbea, să-i spunem La Famiglia. Aşadar, lupii tineri au început să se mănânce între ei.” a spus Constantin Dumitru.

Despre poziția pe care senatorul Bădălău a avut-o referitor la numirea lui Mihai Tudose ca prim-ministru, Constantin Dumitru a declarat ironic ”Spunea despre domnul prim-ministru că nu are anvergura necesară deşi Tudose, cu brațele întinse, ajunge undeva la 3 metri, este cu mult mai înalt decât domnul Bădălău. Asta este! La un moment dat, unora le va scrie in epitaf ‘prim-ministru’, altora nu. Chestia cu prim-ministru este o pălărie mult prea mare pentru domnul Bădălău.

 

 

Despre propunerea de excludere din PNL a consilierului local municipal, domnul dr. Ladislau Pick, Costel Dumitru nu a avut de spus decât că este o propunere votată deja in BPM urmând ca aceasta să fie supusă votului şi în BPJ şi CDJ adăugând doar că activitatea domnului Pick este ”ca apa sfințită, nu face nici rău dar nici bine”. Personal îl consider pe domnul dr Pick a fi unul dintre oamenii valoroşi ai PNL Giurgiu şi este clar că PNL nu este în poziția din care să îşi poată permite să piardă oameni valoroşi. Pe de altă parte, raportându-mă la caracterizarea scurtă şi elegantă făcută activității domnului dr. Pick de Constantin Dumitru, trebuie să admit că PNL nu este nici în poziția din care să-şi permită a susține o activitate politică uşor comparabilă cu letargia, fiind nevoie de ”toată lumea pe punte” pentru a readuce Partidului Național Liberal măreția de odinioară.

Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *