Dan Motreanu-printre giurgiuveni în campanie pentru Preşedintele Klaus Iohannis.

”Astăzi, împreună cu echipa de campanie a PNL Giurgiu, am fost în campanie din uşă în uşă în oraşul Bolintin Vale.
Le-am arătat bolintinenilor câteva dintre motivele pentru care Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, merită un al doilea mandat, explicându-le atât ceea ce Preşedintele a realizat în cei 5 ani de mandat cât şi obiectivele pe care şi le-a asumat pentru următorii 5 ani prin programul său pentru o Românie normală, program pe care-l va implementa după câştigarea alegerilor prezidențiale.

Cum era de aşteptat, unii dintre oamenii cu care am discutat au ținut să-şi exprime îngrijorarea generată de avalanşa de ştiri false pe tema guvernării liberale care va urma, în mod particular fiind îngrijorați de ştirile false conform cărora PNL va tăia pensii şi salarii. Fiecăruia dintre cei care s-au arătat interesați le-am explicat că PNL nu va tăia pensii şi salarii, mai mult decât atât, PNL urmând să respecte legea pensiilor care prevede indexări in luna Ianuarie a fiecărui an or nu abia în luna Septembrie.

Este de menționat şi faptul că, din păcate, oraşul giurgiuvean Bolintin Vale se prezintă într-o stare dezamăgitoare, asta din cauza unei slabe administrări a urbei.” a arătat preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, într-o postare pa pagina sa de facebook.

Într-o altă postare recentă pe care o redau integral mai jos, europarlamentarul Dan Motreanu a făcut un rezumat al activității Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis.

În cei 5 ani la Cotroceni, Klaus Iohannis a pus fundația României normale.

🔷️ În ultimii ani, Președintele Iohannis a dus mai mult decât o bătălie politică, a dus un război cu cei care voiau ca România să deraieze de pe drumul corect.

🔷️ Efortul solidar al cetățenilor, al opoziției democratice și al Președintelui Iohannis a blocat disoluția statului român democratic și restaurația unui regim autocratic.

🔷️ Cel mai important câștig al mandatului Președintelui Iohannis este că România și-a păstrat cursul pro-european și democratic.

🔷️ În acest mandat, Klaus Iohannis a lucrat pentru a construi temelia pe care să ridicăm România normală:

🔷️ Datorită Președintelui Iohannis, România este un membru activ la nivelul Uniunii Europene și are un cuvânt important de spus în chestiunile majore ale comunității europene;

🔷️ Relațiile noastre cu SUA sunt la cel mai înalt nivel din istoria lor. Președintele Iohannis a avut două întâlniri foarte consistente cu Președintele SUA, Donald Trump, iar Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii este tot mai puternic;

🔷️ Datorită Președintelui Iohannis, rolul țării noastre în NATO este întărit. La inițiativa sa, s-a ajuns la un Acord politic naţional privind creșterea finanţării pentru Apărare la 2%;

🔷️ A inițiat proiectul național România Educată – fundația solidă și predictibilă care a lipsit atâția ani din sistemul nostru de educație;

🔷️ A promovat permanent nevoia de integritate în politică și societate, a susținut lupta anticorupție, iar rezultatul referendumului din 26 mai l-a transpus în Acordul Politic Național pentru consolidarea parcursului european al României.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *