Dragnea cântă-n Giurgiu: „Cu Pătuleanu tău dar pe muzica mea”

Din narativul ultimului an al tuturor reprezentanților PSD Giurgiu nu a lipsit tema primarilor giurgiuveni care pleacă de la PNL Giurgiu cu sutele, ba poate chiar cu miile.

Nu pot „băga mâna în foc” pentru nici una dintre cele două variante, că vor pleca sau vor rămâne la PNL, asta doar timpul o va arăta, dar cert este că azi nu este plecat oficial niciun primar iar  neoficial este un singur primar care și-a verbalizat anumite nemulțumiri.

Dar se pare că în timp ce la PSD Giurgiu s-a scos pe hol abacul pentru a se socoti sutele de primari care „pleacă de la PNL la PSD”, tocmai primari ai PSD Giurgiu sunt amfitrionii… altor partide.

Alianța Pentru Patrie, partidul patronat de pușcăriașul Liviu Nicolae Dragnea și de al său „Sancho Panza”, Codein Ștefănescu, și-a înființat filială în comuna Singureni, județul Giurgiu, comună încă stăpânită de primarul PSD Marian Pătuleanu.

Nimic interesant până aici doar că mi s-a adus la cunoștință că întâlnirea „patrioților lui Dragnea” ar fi avut loc nicăieri altundeva decât în „sufrageria” proprietate personală a primarului Pătuleanu, lucru care ar fi confirmat chiar de pozele postate pe pagina APP Giurgiu.

Eu nu i-am văzut sufrageria primarului așa că m-am orientat spre a întreba persoane despre care știu că au avut la un momendat sau au o relație mai apropiată cu el și care ar putea, prin prisma relației, să confirme sau să infirme cele ce mi s-au spus. Mi s-a spus că da, din poze se pare că locul întâlnirii este cel indicat mai sus.

Astfel că îndrăznesc să spun că nu cred că ar fi rău ca până când se vor fi numărând iar „bobocii primăverii electorale” fiecare să-și „ude ghiveciul lui”. Stând cu ochii pe „mușcata vecinului” te pomenești că apare vreun netot care-ți rupe din trandafirii tăi…

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *