Dumitru Beianu: Între Beianu și Mina este, înainte de toate, o diferență de principiu de viață.

Într-un articol apărut recent, președintele CJ Giurgiu a lansat acuzații la adresa candidatului PNL Giurgiu la președinția Consiliului Județean Giurgiu.

Dumitru Beianu i-a răspuns printr-o postare pe Facebook președintelui CJ. Mai jos vedeți răspunsul candidatului PNL Giurgiu, Dumitru Beianu:

Între Beianu și Mina este, înainte de toate, o diferență de principiu de viață, dacă pot spune așa: eu am semnat contracte de finanțare, ca președinte de CJ, în valoare de 100 milioane euro și am terminat mandatul cu aceeași declarație de avere, ceea ce, sincer, îi urez și dumnealui.
Apoi, eu am această singură firmă, înființată 2005, îmi plătesc angajații și ratele, ca toți întreprinzătorii, am o singura casă, o singură mașină, pe firmă, nu am niciun bun/ban ascuns sau îngropat și ca atare, dl. Mina , cu mașină de 100 000 euro dată de un “prieten misterios” este dintre ultimele persoane în măsura să fie un exemplu.
Particip la licitații, câștig doar nouă-zece dintr-o sută la care depun oferte și știu destule despre ce abordare are dl. Mina, ca președinte CJ, în domeniul licitațiilor, ca să spun răspicat că nu este în măsură să dea lecții!
Cât despre lucrarea de la Grădinari, s-a străduit consultantul trimis odată cu finanțarea să facă ceea ce fusese învățat, ne-a descalificat dar am câștigat în instanța și, vrând – nevrând, după mai bine de un an de zile a catadicsit sa declare câștigătorul.
Sunt prieten de 15 ani cu Tudor Florea, primarul din Gradinari și, asigur pe oricine, nu are nicio nevoie să-i poarte de grijă dl. Mina!
Idem, știu că în ciuda minciunilor la adresa mea, pe care dl. Mina le sponsorizează din 2016, voi convinge giurgiuvenii că sinceritatea mea valorează mult mai mult decât toată aroganța dumnealui!

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *