EXCLUSIV! Sondaj Iulie 2018. PNL-29%

Sfarsitul lunii Iulie vine cu noi cifre.
Am obtinut, pe surse demne de toata increderea, un sondaj comandat si finantat International Republican Institute (IRI), fundatie afiliata Partidului Republican din Statele Unite ale Americii. Pentru eliminarea riscului ca rezultatele sa fie viciate de potentiali factori subiectivi generati de afinitati politice, IRI a apelat la o firma din Franta pentru realizarea sondajelor.
Cercetarea sociologica este una foarte ampla si include multe aspecte ale vietii politico-sociale din Romania, astfel generand date pe care in urmatoarele zile IRI le va face publice urmand ca aici sa cititi si multe alte rezultate foarte interesante.
Pana atunci, de retinut urmatoarele: faptul ca sondajul a fost efectuat pe un esantion considerabil de persoane (cifra pe care o voi face publica odata ce sondajul va fi publicat oficial) prin, atentie, interviu fata in fata, si urmatoarele cifre care arata pozitionarea principalelor partide politice in optiunea electoratului.
PSD – 32%
PNL – 29%
MRÎ – 7%
ALDE – 4%
USR – 4%
PMP – 4%
Despre restul partidelor este de mentionat surprinzatorul 2% obtinut de, culmea, PNT-CD, restul procentelor fiind impratite in cantitati neglijabile sau deja stiute, in cazul UDMR, de celelate partide(ex. UDMR 5%, PER 1%, PRM 1%, PRU 1% etc.)

Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *