Grapini scrie, Voiculescu reclamă un furt și „Fomista” ALDE face spume

Maria Grapini lovește din nou! Năpraznica făptură se năpustește fără milă asupra unei edituri rămase fără apărare și, cu nu știu ce fonduri, ne nenorocește. Publică a patra carte! Mai că îmi vine să mă pun cu toporul pe bibliotecă și, de ciudă, să-mi leg oarece bolovani de gât să mă arunc în Dunăre. Cum, bă băiete, este posibil așa ceva??? Voi realizați că asta publică a patra carte și nici măcar nu este în pușcărie? Mă bucur și eu cu ocazia ”finalizării celei de-a patra carte” iar de-o fi dat, întru spirit duhovnicesc, IPS și vreo labă-n cinstea ta… chiar am să citesc și eu, dar varianta pentru Reader’s digest că n-are taica timp de toate vitele din grajd.

În vreme ce duduia Moculescu ne povestește cât de viril era Horia Moculescu rescriind cu ea „de-ai fi cu ea flască la mal”, Dan Voiculescu ne arată că viața lui sexuală abia acum începe. Ne ”arde” pe toți, Varanul, și cu tupeu de… pușcăriaș ne spune că lui i-au fost furați trei ani din viață. Cum, mă? Ia, mai zi o dată! Păi înseamnă că tu ești om de 10 milioane pe an. Să mor dacă am auzit până acum să primească cineva 10 milioane de euro pe an pentru practicarea sportului ”fute poporul”. 3 ani, zici? 30 de milioane de euro prejudiciu încă nerecuperat, zic. Făcuși afacere bună, ‘tu-ți mațele alea de securist ordinar!

Supărată ca nu mai are pe unde să se facă de căcat, fosta senatoare, reprezentativă pentru ALDE, Cristina Anghel, a început să urle la Tăriceanu că i-ar fi cerut el o căciulă de bani ca s-o… să o facă senatoare încă un mandat. Nu știu dacă aceste crize de isterie i se datorează foamei sau o fi o poveste cu tâlc la mijloc iar Tăriceanu i-a cerut bani ridicolei ființe nu pentru campania electorală ci ca zestre, s-o facă a șasea sa nevastă. O imagine mai înfiorătoare decât Moculescu făcând ”vocalize” între picioarele Moculeascăi ar fi să-l văd pe Tăriceanu la o discuție lejeră de seară cu Anghel, cum ea-l scuipă și-l înjură de Mickey Mouse-ul mă-sii iar el o calmează din senilitate cu sensibilitate spunându-i că-i vina lu’ Kovesi.         

C.D.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *