Iar întârzie salariile la DGASPC Giurgiu-Incompetență, indolență, faliment?

În 26 Octombrie vă prezentam o situație de la DGASPC Giurgiu care, din punctul meu de vedere, ar trebui să facă atât obiectul unei anchete a organelor de cercetare penală cât şi obiectul unei verificări din partea organelor de control intern ale Ministerului de resort.
În acelaşi articol (pe care-l puteți citi AICI) expuneam şi problemele cu care se confruntă salariații DGASPC Giurgiu, probleme legate de plata salariilor şi a contribuțiilor la asigurările sociale.
Nu a trecut nici măcar o lună de atunci şi salariații DGASPC Giurgiu se văd, pentru a treia lună consecutivă, puşi în situația de a ”trăi pe datorie” deoarece DGASPC Giurgiu nu catadicseşte să le plătească salariile la timp.
Oare despre ce să fie vorba? Ce se întâmplă la DGASPC Giurgiu? Să fie vorba despre incompetență? Nu m-ar mira, la 100 de ani de la eliberarea Giurgiului, județul se vede ocupat de Generalii PSDragnea, Marian Mina si Bădălău, la fel de incompetenți şi agramați ca Mareşalul VV Dăncilă. Să fie vorba despre indolența vreunui funcționăraş care nu vrea sau n-are chef să-şi facă treaba? Iar nu m-ar mira din moment ce suresele-mi spun că DGASPC Giurgiu s-a transformat într-o mică ”afacere de familie” birourile fiind pline de rubedenii care şi-au angajat alte rubedenii care şi-au angajat alte rubedenii şi nu pe criterii de competență. Să fie vorba despre faliment? Iar nu m-ar mira dat fiind că întreaga țară este în prag de faliment iar la Giurgiu nu văd ca PSD să fi fost în stare să identifice oameni capabili pe care să-i numească prin funcții care ar impune calități altele decât servilismul față de gaşca lui Bădălău.
Dar peste discuțiile politice rămân oamenii, salariații DGASPC, cei mulți care muncesc, oamenii care ieri, 12 Noiembrie, ar fi trebuit să încaseze drepturile salariale care până la ora publicării acestui articol nu le-au fost achitate.
DGASPC Giurgiu va extinde rețeaua de asistenți maternali cu 25 de noi asistenți anul viitor ca parte a unui program desfăşurat la nivel național cu finanțare europeana. Lăudabil programul dar cine se înhamă la muncă ştiind că va primi salariul când sau dacă are noroc să-şi amintească factorii responsabili să i-l plătească?

Despre ce este vorba? Incompetență, indolență sau faliment?

Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *