”Ieșim din nou în stradă”- Tineretul liberal apără justiția

Tineretul Național Liberal atrage atenția românilor, oamenilor de bună credință care nu au fost și nu sunt certați cu legea, asupra planurilor pe care PSD le are pentru a subjuga justiția și a o transforma în unealta proprietate personală a lui Dragnea.

Iată mesajul tinerilor liberali:

După asaltul asupra justiției din iarna trecută, Dragnea-PSD-ALDE nu au renunțat, au adoptat doar o altă strategie. Printr-un proces legislativ ce se va finaliza în perioada sărbătorilor de iarnă Mihai Tudose, Florin Iordache, Șerban Nicolae, Codrin Ștefănescu și ”Daddy” Dragnea vor să controleze politic justiția. Pachetul de legi anti-justiție pregătit de Guvernul PSD-ALDE va întoarce România cu mulți ani în urmă.

Ce vor să facă?

Vor dezincriminarea unor infracțiuni:

  • Favorizarea făptuitorului
  • Abuzul și neglijența în serviciu
  • Conflictul de interese 

Dacă un funcționar public comite cu intenție o pagubă, în cursul îndeplinirii îndatoririlor de serviciu, acesta nu va mai putea fi pedepsit.

Vor grațierea mascată. La fiecare 30 de zile de detenție în condiții neconforme cu standardele CEDO deținuții primesc 3 zile compensatorii. În loc să rezolve problema reală a condițiilor din închisori, îi determină pe deținuți să își dorească ispășirea pedepsei în condiții improprii pentru a fi puși mai devreme în libertate.

Vor sporirea nejustificată a puterii ministrului Justiției. Astfel, o persoană numită politic în Guvern ar face numirile în funcțiile de conducere din Parchetul de pe lână ICCJ, DNA și DIICOT.

Tinerii care participă la proteste pentru apărarea justiției vor o Românie altfel.

România fără PSD

Acest mesaj îl puteți vedea și în clipul de mai jos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *