Incendiar! Maria Grapini reacție dură la adresa viitorului ministru al culturii

Imediat după ce lista cu noii miniștri a fost făcută publică, pe adresa redacție a sosit un comunicat din partea doamnei Maria Grapini care se pare că nu este încântată de numirea lui Romașcanu ca ministru al culturii. Redăm textul integral, needitat.
„Am aflat consternantă că noul ministru al culturi va fi domnul Lucian Romașcanu.Eu am,fost olinpica la linba romana și mie îmi place arta și…cultura în general.Eu,am și un monument care mia fost dedicat în Berești,comuna mia natala.Pe mine,de ce nu mau contactat?Este inadmisibil ca guvernul Tudose să nu facă tot ce-i,stă în putere pentru a se face de căcat de la prima sa încercare.În plus,pretinul meu,Tăriceanu,mă cunoaște foarte bine,am,fi lucrat ecscepțional spre a obține nenumărate sucese înprieuna.Sunt dezamagită dar astai viața. Va doresc un an făra probleme,sănatate și bucuri! A vuastră, Maria.”

Legat de monumentul pomenit de doamna Grapini, l-am contactat pe primarul orașului Berești din județul Galați, Cherchenel Nemoldoveanu, care ne-a declarat: „Ce monument bă nene, bă? Aveau niște cetățeni un brăduleț al miresei la poartă pe strada Domnească. A venit nebuna asta și a început să se pozeze cu el, să mulțumească nuntașilor… Sincer, nici nu mai știu cum să scap de ea de aci că ne-a înnebunit! Acum ne omoară cu petiții să plantăm maci în fața spitalului.”
Vom reveni cu reacții la numirea lui Lucian Romașcanu, reacții pe care le-am primit din lumea mondenă.

C.D.

*acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *