Incident GRAV la Giurgiu-sediul PSD(aproape)în flăcări

In urma cu doar cateva ore am primit informatia ca sediul PSD Giurgiu a fost ”atacat” de un tanar care, noaptea ca hotul, a turnat pe peretele sediului PSD o substanta necunoscuta. Tanarul este acum anchetat pentru tentativa de distrugere.
Am incercat fara succes sa identificam tanarul pentru a ne oferi detalii astfel ca, in lipsa altor informatii decat ca se pare ca tanarul ar fi fiul unui fost functionar public cercetat penal si ca gestul tanarului ar fi fost unul de razbunare la adresa PSD Giurgiu care nu ii ajuta tatal, vom prezenta cateva variante posibile asupra evenimentului.
1. Este posibil ca tanarul sa fi turnat gaz pe sediul PSD intr-o tentativa de a inlatura paduchii de acolo.
2. Este posibil ca tanarul sa fi turnat motorina intentionand sa dea foc sediului dar, spre ghinionul sau, tanarul s-a intalnit cu un pesedist de frunte care i-a furat bricheta neavand ce altceva sa fure de la el.
3. Posibil ca tanarul sa fi turnat apa sfintita pe sediu in incercarea de a scoate dracii de acolo.
4. Posibil ca tanarul sa fi turnat pepsi pe sediu stiind ca-i place lui Badalau sa puna pepsi in vin.

In urma incidentului, locul a fost asaltat de cativa dreptcredinciosi care sustin ca de fapt este vorba despre aparitia miraculoasa pe peretele sediului PSD a chipului sfantului Mina care plange de i se albeste camasa roz-bombon.
Surse care doresc sa-si pastreze anonimatul ne spun ca pana si Dragnea a avut o reactie acuzand ca este o tentativa a statului paralel de a darama sediul PSD din Giurgiu tinand structura de rezistenta constant umeda cu urina oaie de la turmele lui Petre Daea.
Gabriela Firea a reactionat contactandu-l de urgenta pe primarul Barbu pentru a-i transmite ca, daca nu reuseste sa tina sub control tefelistii-sorosisti giurgiuveni, il va convinge pe Dragnea ca municipiul Giurgiu sa devina un cartier al comunei Voluntari.
Liviu Plesoianu are si el de lucru promitand ca va solicita sa se constituie o comisie parlamentara care sa anchetez actiunile subversive al Laurei Codruta Kovesi despre care presupune ca s-a deplasat de la Bucuresti special pentru a urina pe sediul PSD Giurgiu.
Doua bloguri de propaganda PSD din Giurgiu anunta ca in urma fenomenalelor eforturi depuse pentru bunastarea giurgiuvenilor, romanilor, europenilor si a omenirii, liderii PSD Giurgiu au transpirat atat de mult incat s-a inundat sediul umezindu-se pana si peretii.

Ciprian Danciu

Acesta este un pamflet dar sediul PSD chiar a fost ”stropit” de un tanar in conditiile descrise la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *