Între pedofilul polițist și secretara ministru stă jandarmul sinistru al ”statului polițienesc”

De zile bune poza pedofilului din Dr. Taberei este publica, circula pe la toate televiziunile, prin toata presa scrisa tiparita, prin toata presa online, pe mai toate marile retele de socializare. In aceste zile pana si cel mai ignorant roman a vazut, macar intamplator, poza pedofilului. De zile bune un pedofil, intamplator politist apartinand Politiei Rutiere, a stat neintrebat macar de sanatate in conditiile in care colegii sai de serviciu sunt, evident, politisti(cu alte cuvinte, teoretic, cu mult mai atenti la detalii, la mediul inconjurator, simturi putin mai ascutite bla, bla, bla) ori nu tamplari, muncitori necalificati, instalatori sau mecanici auto. Nu, politisti cu… pregatire care, aflu acum, isi alintau colegul cu apelativul ”violatorul”. Un pedofil prins in flagrant in 2016 cand… viola o femeie. Pentru mine variantele sunt simple, fie toti colegii sai sufera de cataracta, putin probabil, fie a fost identificat imediat insa… odata ajunsa pe masa ministrului, pentru ca asa ceva sigur ajunge pe masa ministrului pana sa ajunga pe masa vreunui ziarist, secretara unsa ministru al Internelor nu a stiut cum si ce sa faca. Inteleg ca politistul pedofil a recunoscut si oarece fapte asemanatoare comise in 2015, pana in 2016, cand a fost surprins violand o femeie, a fost un an 1 an in care el a activat in cadrul Politiei Romane fara ca macar unul din colegii si superiorii lui sa isi puna macar un singur semn de intrebare in privinta lui. Ce s-a intamplat cu violul este neclar dar ce se speculeaza este ca… dosarul a fost ingropat. Colegii il alintau ”violatorul”. Parca-i si vad hahaind a paguba si a cultura de santier, facand mistouri si ciripindu-si unul altuia ”ai vazut, ba, Violatoru’ ce belea ochii la aia? HAHAHA!!!”. Domnilor politisti, colegi si superiori ai pedofilului, intreb ca nepriceputul: oare doar colegul dumneavoastra, pedofil si violator are un comportament deviant? Doar el sau si domniile voastre care, cu buna stiinta, l-ati tolerat in randurile dumneavoastra? Cum ati dormit in cele 72 de ore cat v-a luat oficial pentru a-l recunoaste? Nu, nu despre pregatire voastra vorbesc, nu despre obligatia de a apara cetatenii ci despre constiinta intreb.
Ce legatura au jandarmii cu asta? Doar faptul ca pedofilul politist a fost jandarm pana in 2010 si faptul ca ambele institutii sunt conduse de acelasi ministru, o secretara submediocra din Videle. ce am acum cu jandarmii? In general am fost una din persoanele care a luat apararea Jandarmeriei Romane. Nu, nu orice idiot care tipa ca are drepturi are si dreptate intr-un conflict cu jandarmeria iar, de cele mai multe ori, au fost amendati, condusi la sectie sau unii chiar „altoiti” de jandarmi, pe buna dreptate. Iata, insa, in filmuletul de mai jos, una dintre exceptii. Un caz clar de abuz al Jandarmeriei Romane. Nu am fost si nu sunt fan Malin Bot. Nu am distrubuit decat maxim doua postari ale lui, nu am plans cand l-am vazut concediat si nici nu a crescut inima in mine vazandu-l „calare” pe Dragnea, Voiculescu, Nastase etc, etc, etc. Ceea ce este grav, cel mai grav, este faptul ca este vorba despre un abuz impotriva lui Bot, cunoscut si foarte iritant, sunt sigur, pentru Dragnea, un abuz pe care Jandarmeria Romana nu s-a sfiit sa-l comita chiar in fata multor camere de luat vederi ale presei.
Doamna secretara Carmen, pleaca, fatuca! Pleaca pentru ca ai aratat inca o data ca nu ai reusit sa-ti depasesti conditia de secretara in Videle! Domnilor politisti, colegi si superiori ai  celui de voi poreclit „Violatorul”, domnilor jandarmi care comiteti abuzuri in numele politicii secretarei care va este, din pacate, ministru, rusine, domnilor! Sa va fie rusine!
Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *