LUDOVIC ORBAN-căzut victima hackerilor

În urmă cu doar câteva momente am primit informația conform căreia contul de Facebook al președintelui Partidului Național Liberal, domnul Ludovic Orban, a fost spart.

În acest moment se fac demersurile necesare recuperării contului.

Voi reveni cu detalii pe măsură ce le voi avea.

UPDATE: Au fost trimise documentele solicitate de Facebook pentru recuperarea contului.

UPDATE: După o perioadă de așteptare în care reprezentanții Facebook fac verificări, există șanse pentru recuperarea contului. Ludovic Orban era citit de mii de oameni la doar câteva secunde de la postare și se pare că ultima sa declarație pe Facebook a produs oarece emoții nu prea plăcute multor ”mici Dragnea”.

„Vă anunţ că lucrăm la un proiect de modificare a legii societăţilor comerciale pentru a asigura transparenţa acţionariatului firmelor care au contracte pe bani publici. Cum ar putea fi identificat un eventual conflict de interese în cazul unei societăţi cu acţiuni la purtător?” a fost ultima postare pe Facebook a lui Ludovic Orban până la momentul în care contul i-a a fost ”spart”

Între timp, Ludovic Orban va continua să-și transmită mesajele și în mediul online prin intermediul paginii oficiale a Partidului Național Liberal

Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *