”Mai mulți bani…”- Tupeu de… pesedist

De când a început nebunia cu ”revoluția fiscală”, nu există pesedist care ” să se respecte” și să nu posteze pe facebook ceea ce se vrea a fi mesajul de liniștire a românilor.
De când Tudose a anunțat că nu se va răzgândi și a început să scuipe multinaționale, bănci, sindicate și în general cam tot ceea ce-i apărea în cale, de când Mișa a anunțat, în mare și cu stângăcia unui oligofren, cum va arăta ”revoluția”, de când Olguța se răstește, ca o țoapă beată, la sindicalișiti leul nostru a făcut infarct și a căzut lat în fața euro. Peste asta, rata inflației urcă precum tensiunea lui Dragnea în sediul DNA, prețul energiei electrice s-a mărit cu 6,9% și este în creștere, prețul carburanților s-a mărit cu aproape 4% și este în creștere, prețul la gaz s-a mărit și el, prețul unor alimente de bază precum ouăle, legumele, și untul, a crescut și el. La dracu! Până și prețul cartofilor s-a mărit cu 5,4 %!!! Fără a lua în calcul efectele asupra salariilor care se vor MICȘORA, și nu din vina altcuiva decât din vina Guvernului PSD.  În aceste condiții, să vii să spui că revoluția ta fiscală aduce ”MAI MULȚI BANI ÎN BUZUNARELE ROMÂNILOR” este dovadă clară că ești o hienă ordinară care-și desconsideră, în cea mai infectă formă posibilă, conaționalii.

Există, desigur, posibilitatea să mă înșel iar oamenii să fi uitat să completeze acel ”mai mulți bani în buzunarele românilor” astfel că mai jos găsiți singurele variante care corespund realității.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *