Marian Mina-”O să avem un nepoțel? Nu, avem un dosărel!”

De departe, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai proaste spoturi publicitare din România a fost acela la un suc, la fel de prost precum reclama, cum una dintre cele mai proaste glume făcute de PSD la Giurgiu este aceea cu Marian Mina președinte CJ Giurgiu. Cred că vă amintiți, dacă nu cumva încă mai este difuzată, reclama cu replica ”o să avem un nepoțel!”.
Adaptând replicile din acel spot publicitar la evoluția recentă a lui Marian Mina a ieșit asta:
”- Eu zic să nu ne grăbim cu el. Să-l lăsăm să mai crească ca nași-su…
– A crescut deja, are un dosăreeel!”. 
Ieri seara, la postul Realitatea TV, Rareș Bogdan a lansat către Giurgiu o știre care încă nu văd să fi fost preluată spre deslușire a misterului. Din ceea ce Rareș Bogdan a spus se vehiculează ideea că Marian Mina, de aproximativ trei luni de zile, are un dosar la DNA. Alte detalii nu au fost oferite telespectatorilor ci doar atât: ”Marian Mina care are un dosar la DNA de trei luni de zile și nu știu ce așteaptă DNA”, a spus Rareș Bogdan în emisiunea Jocuri de putere de ieri, 11 Ianuarie.
De ce, cine, cum, când exact? Nu se știe și astfel se poate doar specula.
Înainte de demisia prin demitere prin împingere pe scări a ministrului Transporturilor de la acel timp, Răzvan Cuc, prin Giurgiu se zvonea că lupta lupilor tineri din PSD Giurgiu ar fi intrat într-o nouă fază, aceea ”pe dosare penale”. La acea vreme se zvonea că deputatul  de Giurgiu al PSD, Alexandru Andrei, i-ar fi făcut o plângere la DNA lui Marian Mina, președintele PSD Giurgiu și președintele CJ Giurgiu. Această presupusă plângere, vuia gura târgului, ar fi pus relația dintre Andrei și Bădălău pe o poziție din care reconcilierea a devenit imposibilă. Ba chiar această presupusă plângere depusă de Alexandru Andrei împreună cu prietenia dintre Andrei și Cuc ar fi contribuit, printre altele, la retragerea sprijinului lui Bădălău pentru Răzvan Cuc ajungându-se, astfel, la ”împingerea” celui din urmă pe scările spre ieșirea din Ministerul Transporturilor.
Cât este de adevărat nu știu dar linia temporală a zvonisticii giurgiuvene corespunde perioadei de timp vehiculate de Rareș Bogdan.

Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *