Marian Mina – „Swingăreală” cu incompetență, mârlănie și tupeu.

Tupeul pe care incompetența îl alimentează în atitudinea președintelui CJ Giurgiu, Marian Mina, depășește absolut orice limită!

În calitate de vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) care nu s-a prezentat la nicio ședință a Comitetului pe problema coronavirus, Marian Mina spune că Prefectura nu a luat măsuri.
Domnule Mina, dacă ați fi avut minima decență de a vă achita de obligația participării la ședințele Comitetului, ați fi știut care sunt măsurile luate de Prefectură. De altfel, Prefectura oricum a anunțat că a respectat comunicarea intre instituții și v-a transmis toate hotărârile adoptate, atât la nivel național cât și la nivel județean. Deși nu exclud varianta, refuz să cred că nu știți să citiți și găsesc cu mult mai probabilă varianta în care, așa cum ați dovedit-o în repetate rânduri, sunteți doar un mincinos care, încă o dată, încearcă să capitalizeze politic o problemă pe care o generează artificial!

Spune domnul Mina că nu are cum să participe la ședintele CJSU din cauză că, citez, „e o mascaradă acolo” și „ne cheamă ca să avem de unde pleca” și mai acuză că nu este normal să se întrunească CJSU la ora 1800. Domnule Mina, dumneavoastră abia sunteți în stare să sesizați mascarada pe care o dirijați de 4 ani în CJ Giurgiu, mă îndoiesc că aveți capacitatea intelectuală și profesională care să vă permită să sesizați o mascaradă fie și de ați participa, cu atât mai puțin cred că sunteți în stare să o sesizați în lipsă. Altfel, a folosi expresia „ne cheamă ca să avem de unde pleca” la dumneavoastra nu este decât o altă minciună deoarece realitatea dictează că trebuie să spuneți „ne cheamă dar eu nu am fost niciodată și nici nu mă duc”. Despre ora la care se întrunește Comitetul Județean pentru Situații de URGENȚĂ, ea este dictată nu de „programările la epilat, pensat și lăcuit unghii” pe care unii „domnișori” le au și nu de „cât mai are domnu’ băgat în aparat la păcănele”, că poate are mai mult și nu vrea să scoată. Ora întrunirii este dictată de caracterul de URGENȚĂ al evenimentelor care trebuie analizate și care necesită luarea de URGENȚĂ a unor decizii.

În aceeași ordine de idei, dar chiar cu o mai mare seriozitate, în ciuda faptului că nu am nici măcar bănuiala că există la dumneavoastră rațiune, îmi permit să fac un apel la rațiune și să vă avertizez că modul în care ați ales azi să comunicați în calitate nu de reprezentant al PSD ci de președinte al CJ Giurgiu, are menirea de a induce panică în rândul giurgiuvenilor. Giurgiu a avut UN singur SUSPECT de coronavirus (adică nu era confirmat a fi infectat – explicația vă este direct adresată pentru a mă asigura că ințelegeți) iar la această oră nu are niciun suspect. Ancheta epidemiologică nu este atributul Prefectului de Giurgiu dar este plăcut să vă aud cum, cu obstinație, vă faceți de râs.

Încurajați, ba chiar generați prin atitudinea dumneavoastră o stare de panică iar asta este ceea ce poate degenera în reale situații ce pot scăpa de sub control. Comportamentul responsabil este o obligație pe care o avem cu toții, indiferent de culoarea politică, iar la dumneavoastră, în vreme ce lipsește în vremuri fără astfel de presiuni, se pare că lipsește și în vremuri în care oamenii au nevoie de așa ceva, mai ales din partea aleșilor ajunși reprezentanți ai instituțiilor județene.

Încă un punct care trebuie atins este acela al vocabularului dumneavoastră. Desigur, oamenii înțeleg că aveți un fond lexical serios limitat dar ați putea să încercați, măcar atunci când comunicați pe o problemă foarte serioasă de sănătate publică, să vă depășiți condiția de taxator la pod. Nu are nimeni iluzia că ați putea fi un domn dar funcția pe care din păcate o dețineți v-ar obliga măcar să încercați să vă prefaceți.

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

Notă: „swingăreala” din titlu este cuvântul inventat de Marian Mina. Desigur, este expresia limitelor pe care trista întâmplare politică le are în materie de bun simț, limbaj și poate chiar educație.

,
One comment to “Marian Mina – „Swingăreală” cu incompetență, mârlănie și tupeu.”
  1. Niciodată acest oraș blestemat nu a fost condus de asa mafioți precum.Mina si Badalau…trimiteți DNA-ul peste ei..sa verifice de unde au acumulat atata avere cel putin in ultimii 3 ani..Au cumpărat titi primarii cu fonduri PNADNR sa poata cheltui banii după bunul plac al lui Badalau…fondurile europene nu le plac ptr k acolo vin controale și verifica situatia asfaltului care se rupe cand treci cu căruța p strada!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *