Marin Anton despre conferința de presă a PSD-”O floare şi doi prostovani”

În conferința de presă susținută azi de preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, au fost abordate trei teme(şi jumătate).
Prima a fost aceea a unei eventuale suspendări a Preşedintelui României, supendare pe care Liviu Dragnea o ia încă în considerare. Marin Anton a subliniat faptul că, odată cu revocarea din funcție a Laurei Codruța Koveşi, a fost înlăturat orice potențial temei constituțional ce ar fi putut sta la baza declanşării procedurii de suspendare, fapt pe care, în viziunea lui Marin Anton, l-a sesizat şi preşedintele ALDE, Tăriceanu.
Despre conferința de presa a PSD Giurgiu pe care au susținut-o, senatorul Bădălău, viitorul fost preşedinte al CJ Giurgiu, Marian Mina, şi deputata PSD, fostă PDL, Elena Dinu, Marin Anton a comentat sec: ”O floare şi doi prostovani”. După ce şi-a exprimat aprecierea față de luarea de poziție a Elenei Dinu, Marin Anton a reiterat faptul că pentru giurgiuveni nu există realizări arătând că până şi lucrările în desfăşurare sunt în interesul ”buzunarului indiscret” al viitorului fost preşedinte al CJ Giurgiu, Marian Mina, şi în interesul de afaceri al senatorului Bădălău. Marin Anton a exemplificat cu lucrările de la Bucşani unde preşedintele PNL Giurgiu susține că piatra şi nisipul folosite sunt aduse de la balastiera care funcționează ilegal pe malul Argeşului la Malu Spart, exploatare ilegală ce ar aparține senatorului Bădălău.
Referitor la Codul Administrativ, Marin Anton a declarat că susține majoritatea modificărilor aduse şi că acestea vin în bună măsură în sprijinul primarilor, arătând, în acelaşi timp, că au existat discuții contradictorii în PNL pe tema acestui cod.
Despre conferința de presă susținută de Ionel Dinu, Marin Anton nu a avut de făcut decât un singur comentariu: ”Eu sunt mai prieten cu Ionel Dinu decât este Ionel Dinu prieten cu Ionel Dinu. Eu îi fac şi i-am făcut mai mult bine decât îşi face el singur.”

Ciprian Danciu
*sursa foto: Opinia giurgiuveanului.

 

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *