Marin Anton – ”Voi depune plângere penală”

După cum probabil ştiți deja, în urmă cu două săptămâni două maşini care transportau cereale aparținând unei firme a fiului lui Marin Anton, preşedintele PNL Giurgiu, au fost oprite şi cântărite de către Marius Olteanu, prezent la fața locului probabil în calitate de şef de dispozitiv el fiind Directorul Direcției Județene de Transport aflată în subordinea Consiliului Județean Giurgiu deci a preşedentelui PSD Giurgiu, Marian Mina. În urma controlului s-au aplicat în mod abuziv două amenzi pentru depăşirea tonajului maxim admis pentru încărcătură la transportul pe drumurile publice. Desigur, în alte condiții amenzile ar fi fost legale dar nu în situația de față deoarece există un Ordin al Ministrului Ministerului Agriculturii, contrasemnat de ministrul Ministerului Transporturilor, care prevede că se permite autovehiculelor care transportă cereale în perioada de campanie agricolă să depăşească masa maximă autorizată de 25 tone net până la primul cântar, dar distanţa de la locul de recoltare şi până la primul cântar să nu depăşească 30 Km iar maşinile oprite tocmai ce ieşeau din câmp de la recoltare. În aplicarea acestor două sancțiuni, Marius Olteanu a ignorat complet acest Ordin de Ministru iar Marin Anton susține că acțiunea este una la comandă politică venită din partea ”analfabetului funcțional” Marian Mina, aşa cum îl etichetează Marin Anton pe fostul taxator la pod. Marian Mina se apără spunănd tot felul de lucruri aplicabile oricăror altor tipuri de transporturi nu şi celor de cereale aşa cum sunt identificate în Ordinul de Ministru pe care, probabil la ordinul lui Marian Mina, Marius Olteanu l-a ignorat. De asemenea, Marin Anton nu a intrat încă în posesia proceselor verbale ceea ce generează alte suspiciuni. Chiar dacă Mina susține că nu au fost semnate, procesele verbale, indiferent de situație, TREBUIE să intre în posesia presupusului contravenient, declarația lui Mina venind parcă să întărească catalogarea pe care Anton i-o face, ”analfabet funcțional”. Uite aşa se va alege Marius Olteanu cu o plăngere penală pentru abuzul comis, aşa cum declară Marin Anton.
Desigur, disperarea celui care ar fi rămas un biet taxator la pod fără sprijinul lui Bădălău a depăşit orice cote imaginabile şi asta se vede clar din dârzenia cu care încearcă tot felul de acțiuni de intimidare nu doar la adresa lui Marin Anton ci şi la adresa mea şi a altor incomozi care-i reamintesc ca este incompetent şi că fără Bădălău ar fi un nimic politic, acțiuni despre care voi vorbi detaliat la momentul oportun.
Marin Anton va contesta cele două amenzi şi va avea succes de cauză, cu siguranță, şi nu exclude posibilitatea de a depune o plângere penală şi împotriva lui Marian Mina nu doar împotriva lui Marius Olteanu.

Ciprian Danciu

,
One comment to “Marin Anton – ”Voi depune plângere penală””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *