Melodia „schimbărilor cu cântec” făcute de CJ Giurgiu era „Marche funebre”

La CJ Giurgiu s-au luat în ultima vreme câteva decizii de destituire/înlocuire a unor persoane aflate la conducerea unor instituții subordonate sau în aparatul propriu. Unele dintre acestea au fost, cum se spune, „cu cântec”.

A fost decizia CJ Giurgiu legată de fostul director al Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, Cosmin Crețu, unde judecătorii au dat dreptate Consiliului Județean.

A fost „cântec” prin spațiul public… cam degeaba. A fost decizia CJ Giurgiu legată de controversatul fost director al DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu, despre al cărui istoric nu prea… ortodox s-a tot scris. „Cântecul” continuă să mai deranjeze urechile celor care îi cunosc „nefăcutele” însă melodia pare a fi întreruptă de punctul de vedere oferit de Agenția Națională a Funcționarilor Publici care arată că decizia CJ Giurgiu a fost una corectă.

A fost decizia CJ Giurgiu care a privit-o pe doamna actual prefect Florentina Stănculescu. Și în acest caz „cântecul” mai răsună doar că pare a se fi transforma și într-o misiune personală a doamnei prefect care pare că prin intermediul noii funcții, cea de prefect, încearcă cumva să „plătească polițe”. Doar că instanța dă dreptate tot Consiliului Județean Giurgiu, cel puțin în această etapă a stadiului procesual.

Și uite așa începem să recunoaștem melodia „schimbărilor cu cântec” făcute de CJ Giurgiu care pare să fie Marșul funerar al lui Chopin.

Ciprian Danciu

Facebook: Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *