Mihai Dobre va rămâne primar și după data de 27 septembrie

Tactica PSD, bazată pe minciuni și dezinformare, continuă să fie aplicată agresiv și la nivelul județului Giurgiu. Este o chestiune foarte ușor de observat când vine vorba de niște articole ale presei de partid ale PSD sau niște postări pe Facebook ale unora dintre candidații PSD pe tema candidatului PNL la primăria Mihăilești, Mihai Dobre.
Se observă clar intenția de a se induce electoratului ideea falsă că Mihai Dobre nu-și va putea exercita mandatul de primar după ce, cu siguranță, va câștiga un nou mandat de primar, liberal de această dată.
Avem o veste proastă pentru PSD. Mihai Dobre va câștiga și-și va păstra și exercita un nou mandat. Situația juridică pe care PSD încearcă să o exploateze pentru a manipula grosolan electoratul este una bine cunoscută pe care, încă din 2017, PSD Giurgiu a încercat s-o folosească împotriva lui Mihai Dobre atunci când prefectul Nina Crișu, cea care a fost și este „încă ustensila” politică a „clanului Bădălău” a emis, în calitate de prefect, un ordin de încetare a mandatului lui Mihai Dobre, ordin pe care l-a contestat în instanță, obținând o hotărâre definitivă și irevocabilă care i-a permis să-și continue nestingherit mandatul. Nestingherit doar din punct de vedere legal, pentru că relația lui Dobre cu PSD a continuat să fie una tensionată, lucru care i-a adus lui Dobre diverse șicane, atât din partea guvernului PSD, cât și din partea administrației județene PSD, ceea ce a îngreunat dezvoltarea orașului Mihăilești.
Înainte de a mai încerca să exploateze astfel de situații, PSD Giurgiu ar trebui să-și reamintească faptul că în aceeași situație ,din punct de vedere juridic, se află și primarul comunei Ulmi, domnul Petre Nicolae, candidat PSD pentru un nou mandat. Nu este lipsit de relevanță faptul că, până și domnul senator PSD, Marciu Cristian Ovidiu, și-a dus la capăt mandatul de senator, aflându-se cumva într-o situație similară cu cea a actualului și viitorului primar al orașului Mihăilești, Mihai Dobre.
Din păcate pentru PSD, Mihai Dobre va fi primar liberal și după data de 27 septembrie și, în ciuda oricăror minciuni și încercări de manipulare, își va duce la capăt mandatul cu succes pentru dezvoltarea orașului Mihăilești.

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *