Minciuni și manipulare marca PSD. PSD a găsit baron local la Bolintin-Vale, nu pe Bădălău!

Adrian Gabriel Pintilie este liberalul care la Bolintin-Vale are curajul să se lupte cu clanul Bădălău, candidând pentru funcția de primar al orașului.
Gabriel Pintilie este un politician din noua generație, curat, relativ nou în politică, iar lupta o poartă la Bolintin cu Daniel Trăistaru – primarul în funcție și unealta prin care Bădălău ține talpa pe grumazul acestui oraș transformat într-un etern șantier pentru ca firmele de casă ale PSD să prosprere, dar un șantier fără nicio utilitate în logica a ceea ce ar trebui să fie o viziune de dezvoltare coerentă.
Așa cum am mai spus, Gabriel Pintilie este un politician curat, a cărui principală și foarte mare avere sunt familia, prietenii, pregătirea profesională, viziunea și copiii ai căror dascăl le-a fost și le este.
În niciun caz, un astfel de om nu poate fi transformat ca imagine într-un nabab, așa cum sunt PSD-iștii din clanul Bădălău. Disperarea pe care PSD o simte la Bolintin, unde sunt nevoiți să se lupte cu un liberal inatacabil și inteligent, a generat o nouă strategie în comunicarea PSD-iștilor bolintineni, mai nou încercându-se, prin diverse comentarii și postări pe Facebook, asocierea liberalului Pintilie cu imaginea unui nabab, spunându-se despre el că ar fi strâns o mare avere în doar doi ani de zile, că ar deține pământuri și vai, ce să spun, chiar și-a luat o mașină nouă!
Iată cum, într-o ridicolă încercare de manipulare, PSD-iștii bolintineni transformă un profesor într-un nabab local, iar asta se întâmplă, culmea, în orașul în care locuiește baronul PSD-ist, Niculae Bădălău.
Am fost curios să văd dacă ar putea fi posibil ca un profesor care nu a deținut alte funcții să acumuleze o avere care să-i facă să se minuneze chiar și pe cei din clanul Bădălău. Așa că m-am îndreptat către declarația de avere a liberalului Gabriel Pintilie, constatând că „fabuloasa” sa avere este constituită… dintr-un credit, refinanțat în 2019 cu scadență în 2024, în valoare de 88.000 RON, iar veniturile sale anuale sunt limitate, desigur, doar la salariul de profesor. Liberalul Pintilie și-a achiziționat o mașină în anul 2018. Este vorba despre o extraordinară limuzină care l-ar face invidios până și pe Ion Țiriac, o Dacia Logan, achiziționată, vă dați seama, prin credit.
Nu am cum să nu râd cu lacrimi concluzionând că „averea” și Loganul lui Pintilie îi impresionează pe PSD-istii bolintineni dar aceiași PSD-iști bolintineni nu au fost deloc mișcați de faptul că lui Gabriel Bădălău, fiul satrapului PSD, senatorul Bădălău, i-au fost sustrase din casă, în iulie 2020, 15 ceasuri de mână, din care două din aur, în valoare de 50.000 de euro. Doar ceasurile 50.000 de euro pentru că, pe lângă ceasuri, Bădălău mai avea și vreo 30.000 de euro cash.
Iar dacă tot am adus în discuție eternul șantier din Bolintin, șantier care are scopul de a îmbogăți firmele de casă ale PSD, aud că umblă vorba prin oraș că firma lui Gabriel Bădălău, fiul baronului Bădălău, ar construi un bloc de locuințe pe care aproape l-a și finalizat, fără a avea autorizație de construcție.
Dacă acest lucru este adevărat, ceea ce nu m-ar mira, asta nu ar fi decât o altă mică dovadă a nivelului de subjugare a orașului Bolintin, oraș pe care clanul Bădălău nu dorește să-l scape din mâini pentru că asta ar însemna ieșirea orașului de sub influența intereselor de partid și al firmelor de casă ale PSD Giurgiu.

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *