Nicolae Barbu -leneșul primar harnic.

Întors temporar dint-un concediu care a durat aproape opt ani, ani pe care ar fi trebuit să îi petreacă în biroul de primar, Nicolae Barbu aleargă disperat prin municipiul Giurgiu cu asfalt într-un buzunar și leagăne pentru parcuri în celălalt buzunar.
Ieri „primarul concediu” posta pe Facebook poze cu marile sale realizări din ultimele zile de mandat. Mai un covor asfaltic pe aici, mai un leagăn pe acolo, toate niște lucruri pe care nu le-a făcut în opt ani de zile și pe care acum le folosește să arate cât de harnic și priceput este el.
Nu, domnule Barbu! Nu mai fucționează! Giurgiuvenii știu deja cât ești de incompetent și de leneș iar astfel de păcăleli electorale nu mai prind!
Aștept cu interes să vă lăudați pe Facebook cu noul dumneavoastră hotel în care ați băgat 2 milioane de euro asta în vreme ce municipiul Giurgiu este poate unul dintre cele mai sărace din țară!
Primarul Barbu adoră sintagma „dezvoltare durabilă” dar opt ani de zile ne-a arătat ca primar, că nu știe nici ce înseamnă „dezvoltare” nici ce înseamna „durabil”!
În opt ani de mandat, primarul în funcție al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, nu a fost în stare să găsească nici măcar o singură soluție! Tot ce a găsit vis a vis de lipsa realizărilor a fost reprezentat de scuze și acuze!
Nicolae Barbu trebuie să dispară din viața publică pentru că el și PSD sunt singurele piedici pe care municipiul nostru le are în calea dezvoltării!
Absorbția fondurilor europene este la cote ridicole! Proiecte absolut inutile precum Piața de pește, hidrobicicletele de la canalul Cama, centrul de informare turistică sau „boschetăreala” de la Cetatea Giurgiu sunt dovada clară a lipsei de viziune a primarului în funcție!
După ce nu a fost capabil să gestioneze, OPT ANI DE ZILE situația asfaltărilor, Barbu face ronduri (și rondele) în ultimele zile de mandat!

Pe 27 septembrie votăm PNL și scăpam de PSD!

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *