”Oficial” PSD declară- ”Nu contează ce ai în cap, contează cât de tare te lovim în el.”

10 efecte ale huliganismului lui Bădălău

1. Deputatul PSD (încă PSD) Alexandru Andrei a scos pe piață primele tricouri inscripționate cu „Je suis Marin Anton”.  Din câte se pare, șeful politiei giurgiuvene, șeful Inspectoratului Școlar Giurgiu și șeful Cadastrului sunt primii cumpărători.

2. Porecla lui Bădălău a fost modificată din „senatorul Ficățel” în ”senatoru-ți dă la ficățel”.

3. Bădălău se scuză:” Îmi pare rău! Îmi pare sincer rău însă nu aveam timp să-l aștept pe Miron Cozma să vină cu ortacii. Știți… mai greu cu trenul până la Giurgiu…”

4. Noi alerte emise de Ministerul de Interne:”Cod roșu de șefi PSD în Giurgiu. Recomandăm tuturor celor care nu sunt membri PSD ca odată cu lăsarea serii să intre în case, să încuie ușile și, până la răsărit, să nu iasă. Nea Nicu este nervos.”

5. Olguța Vasilescu propune pensii compensatorii plătibile în sticle de ulei pentru victimele pesediștilor needucați.

6. Dragnea ia atitudine: ”Să le fie rușine domnilor Palada și Bădălău! Rușine să le fie, niște fătălăi! Pun eu mâna pe Orban să le arăt cum se face!”

7. În mod ciudat, la sediul PSD din Kiseleff de câteva zile este atârnat un banner: „Bătaia-i ruptă din Rai pentru că noi am reușit s-o furăm de acolo!”

8. Ion Iliescu declară: „Măi animalelor, mor azi mâine (vorba vine, nu rânjiți) și nu mai apuc să mai văd o bătaie muncitorească cum se organiza oarece vreme-n urmă… ”

9. PSD acuză opoziția: ”În nicio țară totalitară care se respectă nu am întâlnit o asemenea opoziție față de bătaie.” 

10. Răzvan Cuc declară:”Acum înțeleg de ce insista Bădălău să strecor în strategia națională și o autostradă Valea Jiului-Giurgiu”

C.D.

Chiar dacă apropiat de realitate, acesta este un pamflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *