OFL Giurgiu și filiala municipală a PNL au organizat a doua ediție a ”Festivalului Firescului Fursec”

Astăzi am organizat a doua ediție a ”Festivalului Firescului Fursec”. Pornit anul trecut cu ideea de a promova normalitatea, firescul unor gesturi şi ”firescul fursecului” dar nu în ultimul rând cu dorința de a promova producătorii locali, nu puteam găsi o perioadă mai bună pentru a organiza a cea de a doua ediție ”Festivalului Firescului Fursec” decât acum, când preşedintele României doreşte, prin al doilea său mandat, să readucă normalitatea în România.

OFL Giurgiu a fost susținut în organizare şi de organizația municipală a PNL Giurgiu, o colaborare care a făcut ca eu şi colegele mele să fim onorate şi de prezența şi cu implicarea domnului preşedinte al organizației municipale a PNL Giurgiu, domnul Marian Măroiu. Giurgiuvenii care au ieşit azi la o plimbare prin Parcul Mihai Viteazu au avut ocazia de a cunoaşte membri PNL Giurgiu şi Organizația Femeilor Liberale Giurgiu socializând, punând întrebări în legătură cu teme de actualitate, gustând fursecuri produse de cofetari giurgiuveni. Desigur, cei mai bucuroşi au fost cei mai mici în vârstă dintre giurgiuveni, copiii, viitorul oraşului nostru.

Dat fiind succesul repetat, anul viitor Festivalul Firescului Fursec va căpăta o cu totul şi cu totul altă formă fiind în intenția noastră să-l transformăm într-o reală competiție între cofetarii giurgiuveni şi cofetari din Bucureşti şi județele Călăraşi şi Teleorman urmând să fie jurizați de către un juriu format din cofetari profesionişti, un juriu format din cofetari amatori şi/sau pasionați şi de un alt juriu format din cei mai exigenți membri, copii giurgiuveni care vor avea ocazia de a-şi desemna propriul lor câştigător, acesta fiind, probabil, cel mai valoros premiu pe care cred că un cofetar îl poate primi.

Le mulțumesc colegelor şi colegilor mei liberali din OFL şi PNL Giurgiu şi îi adresez mulțumiri domnului preşedinte al filialei municipale a PNL Giurgiu, Marian Măroiu, fără a cărui implicare succesul acestei ediții nu ar fi fost atât de mare. Țin să adresez mulțumiri şi SC Dolce Pan, societate giurgiuveană, pentru aportul substanțial şi delicios adus la această ediție.
Vă aşteptăm cu drag şi anul viitor la Festivalul Firescului Fursec în Giurgiu, municipiu reşedință de județ în România normală.

Dana Danciu
Preşedinte OFL Giurgiu,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *