PNL-respectat şi credibil în Europa, forța dreptei în România.

Summitul #PPE de ieri nu a arătat doar forța #PNL ci a arătat clar, dacă mai era nevoie, respectul de care PNL beneficiază în Europa. Summitul de ieri a arătat nu doar angajamentul PNL în a nu precupeți niciun efort pentru susținerea Preşedintelui României, Klaus Iohannis, pentru obținerea celui de al doilea mandat ci a arătat şi că Ludovic Orban​​ şi Klaus Iohannis sunt parteneri credibili, dacă nu singurii parteneri credibili, de încredere ai UE, figuri reprezentative pentru drumul european al României. Summitul de ieri nu a arătat doar o echipă puternică de liberali ce vor reprezenta România în Parlamentul European cu profesionalism şi dăruire ci a arătat şi deschiderea pe care Partidul Național Liberal o are spre a primi în rândul său şi a promova voci puternice şi reprezentative ale societății, oameni veniți din afara PNL care gândesc şi grăiesc în spirit liberal, oameni precum Rareş Bogdan. Summitul de ieri a arătat un PNL puternic şi decis să oprească PSD de la îndepărtarea României de UE. Summitul de ieri a arătat, în general, un Partid Național Liberal european, modern, profesionist, care şi-a asumat valorile europene pe care le va promova în acelaşi timp cu promovarea intereselor României în Europa!

Summitul de ieri i-a dat fiori reci lui Dragnea care nu poate păşi în nicio Cancelarie europeană. Cine să respecte şi să considere credibil un condamnat care joacă jocul Rusiei? Summitul de ieri a arătat României şi Europei că PNL intră cu demnitate, forță şi determinare în bătălia cu o bestie cu chip de partid care doreşte îndepărtarea României de Uniunea Europeană, o îndepărtare dorită de Dragnea pentru că, odată împlinit visul PSD de a pune România sub papuc rusesc, Dragnea poate fura mai mult şi mai liniştit.

Da, #echipaPNL este puternică şi este singura care poate garanta că România va fi în primul rând, în primul rând al națiunilor europene, în primul rând contând pentru politicieni, în primul rând al Europei.

Ciprian Danciu

PNL, EPP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *