Președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, a votat în județul Giurgiu

Președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, a ținut să voteze în județul Giurgiu pentru a transmite un semnal giurgiuvenilor.
Europarlamentarul Dan Motreanu a ales comuna Săbăreni unde a votat alături de primarul liberal al comunei, Viorel Iosif, unul dintre exemplele de primari care aduc bunele practici ale administrației liberale chiar într-un județ dominat de baroni locali și interese ticăloase ale PSD.

Iată mesajul președintelui PNL Giurgiu, postat pe pagina sa de socializare:

Am votat astăzi în comuna Săbăreni din județul Giurgiu, alături de primarul liberal Viorel Iosif. Am ales să votez în Giurgiu pentru a transmite un semnal clar că normalitatea trebuie să revină și în acest județ.
Normalitatea pentru județul Giurgiu trebuie să înceapă prin dispariția baronilor locali, prin dispariția cumetriilor din administrație și din procesul decizional, prin dispariția șefilor care consideră județul a fi proprietatea lor privată, prin oprirea politizării vieților giugiuvenilor.
Am votat cu singurul candidat care le poate garanta românilor un parcurs european al României, singurul candidat care poate oferi securitatea parteneriatelor NATO. Am votat cu singurul candidat care s-a dovedit a fi garantul democrației în România, candidatul care, pas cu pas, va construi România normală.
#HaiLaVot
#RomâniaNormală

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *