Primar PSD scandal cu Poliția Rutieră – VIDEO

Comuna Singureni, județul Giurgiu, este păstorită de Marian Pătuleanu. Este una dintre comunele giurgiuvene remarcate mai mult prin Maybachul condus de cocalarul politic Pătuleanu, cel care amenință oameni că vor fi tăiați cu cuțitul sau care, pe la meciurile de fotbal ale echipei locale pe care o îngrijește, înjură, scuipă și aleargă arbitrii cu mașina, după cum aflăm din presă.
În urmă cu trei zile, în data de 17 Martie, produsul politic al altui mitocan, Niculae Bădălău, a fost surprins de un echipaj al Poliției Rutiere circulând cu viteză mare pe raza comunei Singureni.
În loc să lase capul plecat, să-și primească procesul verbal de contravenție și să-și achite spășit amenda, cocalarul politic Marian Pătuleanu a început să înșire nume ale șefilor Poliției Giurgiu și să amenințe agenții Poliției Române.
Scuza lui pentru depășirea vitezei regulamentare? Ridicolă! Pătuleanu le-a spus agenților de poliție că se grăbea să bage oamenii în izolare că așa i-au spus șefii Poliției Giurgiu și Prefectura Giurgiu. ”Eu vin de la Prefectură de la ședință cu domnul Georgescu (n.r. Seful IPJ Giurgiu) și m-a trimis să izolez oamenii, de aia m-am grăbit”, urlă Pătuleanu către agenții de poliție. Mai mult decât atât, Pătuleanu probabil consideră comuna Singureni a fi tarlaua lui proprietate personală, în criza de isterie acuzând polițiștii că stau pe proprietatea lui fără să-i ceară voie. Stați liniștiți, Pătuleanu „veghează dă coronavirus”, cum ar veni. Parcă-l și văd trăgându-și chiloții peste pantaloni, punându-și pe spate mușamaua de pe masă și alergând după COVID-19 cu Maybachul ca să-l gonească din comună atunci când apar „oamenii ăia răi” de la Poliția Rutieră care l-au tras pe dreapta tocmai când era pe punctul de a ne scăpa de coronavirus.
Astfel de comportamente de cocalari politici nu sunt singulare în județul Giurgiu. Desigur, nu ar avea cum să fie deoarece Bădălău și-a ales colegii după „chipul și asemănarea lui”.
Marian Pătuleanu a fost, în cele din urmă, sancționat contravențional dar circul pe care l-a făcut trebuie cunoscut de giurgiuvenii care să-și aleagă edilii în cunoștință de cauză.
Este inadmisibil ca un astfel de specimen să fie tolerat într-o societate normală.

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

,
6 comments to “Primar PSD scandal cu Poliția Rutieră – VIDEO”
  1. Dobitocul este sub influența băuturilor alcoolice. Verificat și lăsat să circule pe jos. Politia nu-si face datoria cum trebuie. Toți cei enumerați, asa zisii șefi superiori trebuie să dea socoteala ptr afirmațiile acestui individ.

  2. Primarul un om cu responsabilități mari după cum se vede.Poliția ca întotdeauna la noi abuzivă și uneori timorată de oamenii cu responsabilități.Un conflict de interese filmat și dat pe Facebook.Polițistul săracu filmează și el că să se justifice în fața superiorilor care uneori fără să-și informeze subordonații mai petrec cu oamenii cu responsabilități.Deh…România.O mâna spală pe alta și amândouă coronavirusul.La care e mai tare.

  3. Dacă oamenii acestei Comune nu s trezesc s-ar putea k după anul asta sa fie prea tarziu!!!Sper k nu toti cetatenii sa fim asociați cu chipul s asemănarea acestui individ!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *