Reacții după numirea lui Mihai Tudose

Bădălău: ”M-am opus acestei numiri. Este o chestiune de principiu, în Giurgiu puteam găsi drojdieri pesedişti cu mult mai necalificați şi mai necunoscuți decât Tudose. În plus, eu mai am doi veri de gradul 4 pe care încă nu i-am angajat pe la Tarom, Parlament sau Transporturi… unuia deja apucasem să-i promit că-l fac premier. Acu’ mă fac de râs…”

Rovana Plumb: ”Mie, sincer, nu-mi place de Mihai. Nu am avut de ales că Dragnea are ochi şi în mustață. După ce am introdus taxa de înmatriculare, două luni m-am rugat de Tudose să mă duca la bulgari să înmatriculez acolo un Bentley şi în fiecare zi îmi spunea: nu pot pentru că am băut.”

Ana Birchall: ”Mihai este un om foarte talentat. Nu mi-am putut stăpâni lacrimile după ce am citit Luceafărul scris de el.”

Dragnea: ”Admit, nu este bun de nimic dar stă frumos în lesă şi nu face pe el, ca Grindeanu, din motive legate de orgoliu ci doar din cauza băuturii.”

Răzvan Cuc: ”Mă potrivesc de minune cu domnul Tudose, suntem amândoi foarte pricepuți la a fi nepricepuți. Rămân ministru aşa că îi urez domnului Bădălău un sincer: Sărut mâna, boierule!”

Carmen Dan: ”Domnu’ Tudose, doriți o cafeluță, un masaj, un interval oral?”

Petre Daea: ”Vom redefini conceptul profund abisal strategic de oaie beată”

Tăriceanu: ”Stăpânul meu, Dragnea, încă nu mi-a dat voie să am o părere.”

Mihai Tudose: ”M-am trezit cu o infernală durere de cap şi cu o întrebare: de ce toată lumea îmi spune prim-ministru?”

Floricica dansatoarea: ”Huuuuuuuuuuuuuuuăăăăăăăăăă!!!!”

C.D.

* Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *