VIDEO-Bădălău(PSD) IAR jignește DIASPORA-„sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂSTIA”.

Bădălău confirmă: disprețuiește diaspora!
Disprețul pe care hoțul condamnat, agramatul senator PSD Niculae Bădălău, îl arată românilor de peste hotare este nemărginit. După ce dansa la o petrecere organizată la el acasă pe ritumirile unei manele, dedicate lui, cu versurile „să vină diaspora / că noi ne πșăm pe ea”, Niculae Bădălău, vorbind despre solicitarea PNL de a mări numărul de parlamentari pentru diaspora de la 6 la 15, Bădălău face o evaluare „ochiometrică” a numărului de români de peste hotare și spune:„ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restu’ până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂSTIA”.
Nesimțitul ăsta agramat, hoțul condamnat Niculae Bădălău, confirmă dispretul față de românii de peste hotare insinuând că in afară de cei 700.000 de români cu reședință oficială în alte țări, restul până la 3-5 milioane de români sunt… „fetele alea de le duc ăstia”.
Sunt plin de revoltă iar o asemnea abordare ar trebui să-i revolte pe toți giurgiuvenii ale căror mame, soții sau fiice, tati sau fii, nepoți sau veri lucrează în străinătate pentru a câștiga o pâine amară cu munca și sudoarea lor, departe de țară și de cei dragi.

Bădălău confirmă: disprețuiește diaspora! Disprețul pe care hoțul condamnat, agramatul senator PSD Niculae Bădălău, îl…

Publicată de Giurgiu-acid.ro pe Vineri, 29 noiembrie 2019

Ciprian Danciu

Facebook: Ciprian Danciu

4 comments to “VIDEO-Bădălău(PSD) IAR jignește DIASPORA-„sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂSTIA”.”
  1. ”pașapoartele alea cu domiciliu” ????

    băi papornițarule, pe pașaport nu este trecut domiciliul în nicio țară din lume

    poate vrei să spui cartea de identitate, dar chiar și așa, cetățenii români au drept de rezidență automat oriunde în UE, băi koe, înțeleptule care ești tu

    • Nu știu unde imi este pașaportul românesc vechi, dar scria in el ca am domiciliul in străinătate. Este făcut in perioada 2002-2003 prin consulatul din Bonn. Era bun când călătoream cu copiii, dar fără soție, nemaiavând nevoie de procura…

  2. Asta din cauză că nu au interesul de a pune în legalitate pe cei plecați tocmai pentru a nu le scādea electoratul ,și toate altele cum ar fi și obligația de a pune la plata unor taxe ( locale) ilegale cum ar fi taxa de salubritate,i și altele ,datorita rezidentei (ireale) din buletin când mulți dintre noi avem rezidențe de zeci de ani în alte state ,dar având în vedere că nu avem nevoie de pașaport ( în UE) nu am renunțat la buletine figurând astfel cu dublă rezidență una pe buletinul românesc și alta pe cartea de identitate a statului în care lucrăm.

  3. Domnule Badalau vezi ți de restaurantul tău și lasă politica ca ești prost făcut grămadă. Dacă nu eram noi ăștia din diaspora sa muncim ca animalele pentru a va aduce vouă banii în tara ce făceați voi? Nu mai jigniți diaspora ca trei sferturi de popor trăiește din banii noștri. Eu te cunosc foarte bn d le Badalau te ai dat smecher mereu acum câțiva ani buni erai doar patronul restaurantului din Bolintin Vale și ști bn și în restaurant ce se întâmpla….Nu știu de ce ai făcut pușcărie dar nu înțeleg cum voi ăștia care ieșiți din pușcării puteți conduce un județ. Noua ne trebuie la putere oameni cu frica lui D zeu care sa facă ceva pentru amărâții aia care au rămas în tara și sincer tu nu ești unul dintre ei. RUSINEEEEE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *