Voi? Tocmai voi? Nu vă este rușine?

Trecutul recent al României, cel de până în Noiembrie anul trecut, a arătat, pe scurt așa. Am avut un guvern PSD condus de Victor Viorel Ponta care nu a fost în stare sa salveze 60 de victime de la Colectiv și a lăsat o gaură la buget de peste 9 miliarde de euro. Guvernul VVPonta, azi președintele Pro România, care nu a făcut nimic pentru economie, nu a făcut nimic pentru sistemul de Sănătate timp de aproape 4 ani de guvernare. Aproape un an am avut un guvern Cioloș condus de facto din umbră de PSD prin vicepremierul Vasile Dâncu. În Decembrie 2016, cu promisiunea mincinoasă a construirii a 8 spitale regionale și a unui spital Metropolitan, printre multe alte promisiuni mincinoase, PSD, azi condus de Marcel Ciolacu, preia guvernarea din nou, după un an în care l-a condus doar din umbră. Începând de atunci la actul de guvernare a participat direct și Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, președintele ALDE. De atunci, din 2016 până mai deunăzi, PSD-ul lui Ciolacu și ALDE-le lui Tăriceanu nu au făcut nimic în afară de prăpăd. Nu au început măcar să sape pentru turnarea fundației unuia dintre cele 8 spitale regionale sau a spitalului Metropolitan promise, au generat haos total în economie, au întreținut și încurajat darea și luarea de mită ca politici de partid, au devastat bugetul țării lăsând goluri de circa 70 de miliarde de euro, au golit și fondul de rezervă al României și nu au catadicsit să se preocupe de rezerva României de echipamente medico-sanitare pe care au lăsat-o pe ZERO. Au avut, în tot acest timp, ca unică preocupare majoră acapararea instituțiilor statului și crearea cadrului legal prin care să pună în siguranță infractorii din PSD și ALDE.
Azi, acum, în condițiile unei crize generate de un virus care a îngenuncheat nu doar țările prietene nouă ci și țările ale căror modele Ponta și PSD-ul lui Ciolacu și le-ar dori aplicate în România (China și Rusia), au tupeul să PUNĂ CONDIȚII pentru a vota prelungirea stării de urgență.
Da, cei care au distrus sistematic România, Partidul Social Democrat și ALDE, Ponta, Tăriceanu și Ciolacu, au tupeul de a pune condiții riscând ca după ce au distrus efectiv România să omoare indirect și românii!
Voi? Tocmai voi v-ați gândit să puneți condiții? Nu vă este rușine?

Ciprian Danciu
Facebook: Ciprian Danciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *